asseco Aimtec murr

Budoucnost digitalizace

Společnost Siemens v zastoupení svých divizí předvede na veletrhu svou vizi digitalizaci. Pro návštěvníky je připraveno ucelené portfolio hardwarových a softwarových řešení a služeb pro automatizaci, elektrifikaci a digitalizaci průmyslových procesů i infrastruktury.

 

Expozice divize Digital Factory & Process Industries and Drives vtáhne návštěvníky do světa digitálního podniku a představí jim možnosti průmyslové výroby v digitální éře. Krůček po krůčku bude demonstrováno, jak začít s přechodem na koncept Průmyslu 4.0.
Divize Energy Management představí inteligentní distribuční trafostanici, která přispívá k aktivnímu řízení zatížení v distribuční síti. Srdcem stanice je plynem izolovaný rozvaděč vysokého napětí, který je možno volitelně vybavit motorovým pohonem, indikátory zkratů, systémy pro detekci napětí a dalšími senzory.
Prezentovat své portfolio bude i divize Building Technologies se svou vlajkovou lodí systémem Desigo CC. Tento systém jako první svého druhu integruje do jedné ovládací stanice přístup ke všem technickým systémům a funkcím v budově. Zvolený interdisciplinární přístup umožňuje zobrazit stav nejrůznějších zařízení v reálném čase, podporovat vznik synergických účinků a snižovat náklady při samotné instalaci.
 

 
Publikováno: 12. 5. 2016 | Počet zobrazení: 2020 článek mě zaujal 437
Zaujal Vás tento článek?
Ano