asseco Aimtec murr

O dění v podniku se dozvíte už i z hodinek

I když jsou podnikové ERP systémy obvykle spojovány s “velkými daty” a výkonnou počítačovou infrastrukturou pro centralizaci a analýzu informací výrobních toků ve firmě, dostávají se už, resp. některé jejich funkce, i na nejmenší mobilní zařízení, jaké představují tzv. chytré hodinky. Důkazem toho je i novinka, kterou uvedla letos na trh společnost IFS.  

 

Výrobce ERP systému IFS představil IFS Streams – funkci pro proaktivní upozorňování, která je součástí nejnovějšího řešení IFS Aplikace 9 – v podobě aplikace pro Apple Watch. Tato inovativní funkce umožňuje uživatelům řešení IFS Aplikace v reálném čase přijímat aktualizace a přehledy o stavu relevantních informací a procesů ve firmě. Nástroj tak uživatele aktivně upozorňuje, kdykoli dojde ke změně podnikových objektů, úloh v rámci pracovních postupů, konverzací přes IFS Talk nebo podnikových událostí týkajících se činností daného zaměstnance.
Upozornění lze dle potřeby plně přizpůsobit a odeslat na libovolnou obrazovku uživatele – tzn. na stolní počítač, notebook, tablet, smartphone nebo chytré hodinky. Uživatelé si tak snadno zachovají přehled o relevantním dění v jejich společnosti. Aplikace uživatelům umožňuje upozornění filtrovat podle typu a důležitá z nich přichytit na obrazovku, aby je měli stále na očích. Pro propojení IFS Streams s řešením IFS Aplikace je nezbytná platná registrace IFS Touch Apps. IFS Streams lze vyzkoušet v praxi, zkušební verze s demo daty je k dispozici ke stažení bez nutnosti použití přihlašovacích údajů nebo internetového připojení.
Ani uživatelé smartphonů se systémem Android ale nezůstanou ochuzeni – společnost IFS jako první propojila svůj ERP systém také s chytrými hodinkami Samsung Gear. Manažeři tak mohou mít přehled o dění ve firmě neustále po ruce kdykoli a kdekoli - a to doslova - na svém zápěstí...


 

 
Publikováno: 13. 5. 2016 | Počet zobrazení: 1951 článek mě zaujal 463
Zaujal Vás tento článek?
Ano