asseco Aimtec murr

Upínací silák TENDO E compact

Hydraulický upínač nástrojů TENDO E compact z produkce společnosti Schunk přesvědčí při upnutí suché stopky nástroje Ø 20 mm krouticím momentem až 900 Nm. U nástroje se stopkou Ø 32 mm přenáší krouticí moment až 2000 Nm, což je o 60 % více než u konvenčního hydraulického upínače.  

 

Upínač disponuje zároveň přesnou obvodovou házivostí < 0,003 mm - měřeno na nástroji ve vzdálenosti 2,5 x D a stupni vyvážení G 2,5 při 25 000 ot.min-1 u stopek HSK.  Tím je vhodný jak pro dokončovací operace a hrubování, tak i pro vrtání, řezání závitů a vystružování. S bleskovou výměnou nástroje pomocí imbusového klíče je vhodný i pro flexibilní obrábění malých a středních sérií.
Menší tolerance, enormní tlak na náklady a lepší kvalita – TENDO E compact je odpověď na zvyšující se požadavky v oblasti objemového obrábění, které nesplňují hospodárněji jiné typy upínačů, jako např. ER kleštinové, weldon, tepelné nebo jiné hydraulické upínače.
Tento hydraulický upínač nástrojů je k dodání do 2-3 pracovních dnů a nyní je nabízen ve startovací sadě za zvýhodněnou cenu. Sada v exkluzivním balení obsahuje: TENDO E compact (volitelné stopky rozhraní), 5x redukční pouzdro, stahovák pouzdra a ovládací klíč. Nový upínací silák přesvědčuje také cenou, která usnadňuje přechod od mechanických a tepelných upínačů k dokonalejší kvalitě značky TENDO.

www.cz.schunk.com

 

 
Publikováno: 2. 6. 2016 | Počet zobrazení: 1829 článek mě zaujal 460
Zaujal Vás tento článek?
Ano