asseco Aimtec murr

První odolný kapesní tablet

Světově nejlehčí kapesní 4,7 palcové tablety společnosti Panasonic pod označením Toughpad FZ-F1 a FZ-N1 disponují unikátně zešikmenou čtečkou čárových kódů, vysokou odolností a s hmotností 280 g jsou v současnosti nejmenší na trhu. 

 

Zařízení jsou navržena pro poštovní a kurýrní pracovníky, skladníky, pro terénní pracovníky nebo např. záchranné služby. Jejich snadné používání umožňuje držení pouze v jedné ruce s tlačítky po obou stranách (pro leváky i praváky). Integrované čtečky čárových kódů, které jsou umístěné v zadní částí přístrojů, chrání před opakovanou zátěží a zvyšují tak produktivitu práce. Přístroje jsou vybavena čtyřjádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon s 2 GB paměti RAM a flash úložištěm s kapacitou 16 GB, pasivním i aktivním perem pro přesnější zachycení podpisu a rozhraním pro hlasové i datové služby.
Tyto malé tablety obstojí i vedle úspěšných kapesních 5palcových tabletů Toughpad FZ-E1 a FZ-X1 a specializovaných verzí s certifikátem ATEX. Ve standardech logistického odvětví znamená zešikmená zadní čtečka převrat tím, že nabízí zvýšenou ochranu pro uživatele a také zvýšení produktivity. Uživatelé při skenování nemusí ohýbat lokty nebo zápěstí, čímž se snižuje riziko zranění způsobené opakovanou zátěží. Zešikmení také znamená, že uživatelé mohou při skenování zároveň sledovat displej přístroje pro rychlejší dokončení procesu a nemusí přístroj naklánět, jako při použití klasického snímání čárových kódů. Tablety jsou dodávány s možností výběru ze dvou operačních systémů pro snadnou integraci ve firmách používajících Windows (FZ-F1) nebo Android (FZ-N1).



 

 
Publikováno: 3. 6. 2016 | Počet zobrazení: 1817 článek mě zaujal 457
Zaujal Vás tento článek?
Ano