asseco Aimtec murr

AMPO – tři pilíře stability ve vašich službách

Přes dvacet let dodáváme originální strojírenské komponenty na český a slovenský trh. Sortiment se orientoval od samého počátku na převody všech typů a velikostí, od jednoduchých převodů nebo elektropřevodovek, až po planetové převodovky pro aplikace v těžkém průmyslu a energetice.

 

Vývoj trhu postupně logicky vedl k rozšíření portfolia o další komodity a skupiny výrobků, které si žádala naše klientela. Tím se do spektra nabízených produktů zařadil druhý klíčový segment: komponenty pro stavbu dopravníků, pneumatické prvky, kardany, rotační přívody elektrické energie, vibromotory a kabelové nosiče.
Aby stabilita společnosti byla zajištěna, stala se třetím nosným segmentem, neboli pilířem, lineární technika. Tu představují dodávky od nejjednodušších tyčových vedení s kuličkovými pouzdry nebo prismatickými kladkami až po stěžejní skupinu, kterou je rozsáhlý sortiment přesného lineárního vedení s valivým vedením (kuličkovým nebo válečkovým), k němuž jsou přiřazeny kuličkové šrouby (válcované i broušené).
Pro obchodní firmu je a bude vždy rozhodující rychlost a flexibilita v dodávkách, které lze zaručit jen dostatečnou, rychle dostupnou skladovou zásobou, což představuje náročné, a ne vždy přesně vyhovující řešení, nebo operativní výrobou a montáží. To je jediná cesta, jak snížit počet skladových položek hotových výrobků a zajistit rychlou reakci na aktuální potřeby zákazníků... a touto cestou jsme se vydali v posledních dvou letech. Tak vzniklo  montážní centrum  převodovek BONFIGLIOLI, řezací centrum lineárního vedení PMI a obráběcí centrum plastů pro komponenty dopravníků SYSTEM PLAST, umožňující zkrátit dodací lhůty na minimum.
Přijďte se přesvědčit sami. Přehled našich produktů budeme vystavovat na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Nitře ve dnech 24. - 27. května 2016 v pavilonu M3 v expozici číslo 16.
 

 
Publikováno: 1. 7. 2016 | Počet zobrazení: 1993 článek mě zaujal 512
Zaujal Vás tento článek?
Ano