asseco murr

Z veletržní expozice přímo do výroby

Společnost ONDRÁŠEK INK-JET SYSTEM spol. s r.o. je opět jedním z hlavních vystavovatelů v pavilonu E na Mezinárodním strojírenském veletrhu, který se na brněnském výstavišti koná 3. – 7. října. Na stánku číslo 21 v designu, který firma představila poprvé na MSV 2015, najdete značící technologie Markem-Imaje pro potisk kartónů, fólií, PET lahví, kabelů, skla a dalších materiálů. I letos budou tiskárny a značící technologie Markem-Imaje dominovat v doprovodném programu Packaging Live v pavilonu A2, stánek číslo 46. 

 
Značící technologie Markem-Imaje patří mezi tři největší dodavatele průmyslového značení na světě. O kvalitách těchto technologií se můžete přesvědčit na vlastní oči nejen na stánku, ale také v reálném provozu na balicí lince Packaging Live. Mezi nejprodávanější sortiment patří ink-jetové tiskárny, vidět můžete také tiskárny laserové, termotransferové nebo tiskárny pracující na principu horkého vzduchu. „Našim zákazníkům však neprodáváme jen jednotlivé tiskárny či komponenty, ale připravujeme pro ně komplexní řešení včetně pravidelného a špičkového servisu“, říká jednatel společnosti Pavel Ondrášek. Díky výrobkům renomované značky, které procházejí neustálou inovací, může firma ONDRÁŠEK INK-JET SYSTEM spol. s r.o. nabídnout zákazníkům vždy něco navíc. Servis, podporu a zejména nízké náklady na údržbu. Právě na provozní disponibilitu klade Markem-Imaje velký důraz, stejně jako na trvale udržitelný rozvoj či ekologii.

Řada 9450 - jednoduše efektivní
Na letošním strojírenském veletrhu nebudou chybět tiskárny řady 9450. Jestliže zlepšování výrobního procesu je jednou z vašich priorit, tak tiskárna 9450 byla navržena právě pro vás. Markem-Imaje 9450 je Vám plně k dispozici, drží krok s rychlostí linky a zajistí správné označení vašich produktů. Můžete si vybrat z obsáhlé nabídky kódů a jazyků nebo tisknout výherní kódy prostřednictvím USB disku. Podpoříte tak propagaci vaší značky, předejdete reklamacím a minimalizujete ztráty. Vybrat si můžete z celé palety inkoustů s vysokým stupněm adheze, kontrastu barev, na ochranu padělání a šetrné k životnímu prostředí. 

Nápojový průmysl a tiskárna MI 9450Sc
Tato novinka optimalizuje celkové provozní náklady o 30 %, je kombinací vysoce moderní technologie a zkušeností, které Vám zaručí bezchybné označení produktů. Kontrastní inkoust s vysokou kvalitou potisku je ideální na tmavé sklo včetně vratných lahví. Chybám zabraňuje SMART řízení spotřebního materiálu s automatickým nastavením. Hygienické, celonerezové provedení tiskárny bez retenčních zón umožňuje provádění efektivní údržby. 

Tiskárna MI 9450Ec, novinka pro kabelový průmysl
Zástupci kabelového průmyslu ocení novinku v oblasti značení CIJ tiskárny MI 9450Ec, která je schopna psát při rychlostech převyšujících 36 km/hod (600 m/min). Kvalita tisku je zaručena díky kombinaci speciálního inkoustového okruhu a nového designu tiskové hlavy, a to dokonce i na tmavém povrchu s optimalizova¬nými TCO.

Hlavní partner projektu Packaging Live v pavilonu A2
Jako každý rok, tak i letos se firma ONDRÁŠEK INK-JET SYSTEM spol. s r.o. stane jedním z hlavních partnerů projektu Packaging Live, kde se v reálném provozu postará o veškeré tisky obalů, jak primárního, tak sekundárního balení. Celý projekt bude interaktivní. Návštěvníci shlédnou čtyřikrát denně v přímém přenosu proces balicí linky od balení, přes značení, manipulaci až po paletizaci a distribuci. Tentokrát bude balení přímo navazovat na logistiku a mít i charitativní záměr. Baleným produktem budou hračky pro děti z mateřských školek, které jim budou doručeny přímo z veletrhu zásilkovou službou. 

Koncepce stánku upoutá na první pohled. Otevřenost, vzdušnost, barevné kombinace a okamžitý přístup k vystaveným technologiím, to je hlavní strategie, kterou se chce firma ONDRÁŠEK INK-JET SYSTEM prezentovat. Zákazník si veškeré produkty může prohlédnout, vyzkoušet jejich ovládání a konzultovat svůj záměr s odborníky. 


Tradice a vynikající produkty
Kvalita služeb a snaha maximálně uspokojit zákazníka - to jsou charakteristické hodnoty frýdeckomístecké společnosti ONDRÁŠEK INK-JET SYSTEM, která vznikla před více než 20 lety. Za tuto dobu se stali jedním z největších dodavatelů špičkové techniky pro označování výrobků ve všech výrobních oborech.
Hlavní činností firmy je prodej popisovacích zařízení francouzské společnosti Markem-Imaje, jednoho z největších výrobců ink-jet tiskáren na světě. Kromě prodeje a instalací zajišťuje firma také záruční a pozáruční servis.
O oblíbenosti značky Markem-Imaje svědčí nárůst prodeje i vzrůstající počet aplikací pracujících v provozech. Vždyť přes 90 % produkce veškerých elektrických kabelů vyrobených v ČR je popisováno právě popisovacími zařízeními Markem-Imaje.

 
Publikováno: 1. 11. 2016 | Počet zobrazení: 1900 článek mě zaujal 356
Zaujal Vás tento článek?
Ano