asseco Aimtec murr

Potrubí nebo detektory? Vybere si každý

Nové sestavy potrubí, rotační podavač, magnetické separátory, tunelový detektor kovů s dopravníkem nebo v Česku unikátní barevný třídič - na to vše se mohou těšit návštěvníci Mezinárodního strojírenského veletrhu, kteří zavítají na stánek firmy Jelínek-Trading.

 
Společnost Jelínek-Trading, jeden z největších českých zpracovatelů plastových odpadů a výrobce PP regranulátů a kompaundů, představí zájemcům na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně např. nové sestavy potrubí, která se hodí jak do prašných průmyslových závodů, tak vysoce sterilizovaných farmaceutických laboratoří. 
„Svým zákazníkům nabízíme potrubní systému značky Jacob, která je v tomto oboru jedničkou v Evropě. Zajímavé určitě bude, že na naše pozvání přijedou přímo do Brna ve dnech 5. až 7. října tři lidé přímo ze společnosti Jacob. Návštěvníci našeho stánku tak získají informace přímo ze zdroje,“ informuje výkonný ředitel Jelínek-Trading Otto Jelínek.
 
Speciální barevný třídič poprvé v ČR 
Naprostou novinkou bude barevný třídič SmartSort od ruské společnosti CSort. Ten je oblíbený hlavně u zemědělců, protože dokáže garantovat produkt o čistotě 99,9 %, takže vysoká kvalita je zaručena. „Obilí není vystaveno mechanickému zpracování, promývání nebo kalibraci, kvůli kterému by mohlo dojít k poškození produkce,“ dodává Otto Jelínek.
 
 
 
 
 
 
Výrobky pro pivovary i tabákový průmysl
Vedle potrubních systémů si zástupci společnosti Jelínek-Trading pro zájemce připravili další novinky. K nim patří např. tunelový detektor kovů s dopravníkem vhodný pro výrobce různých typů potravin, rotační podavač VDL, který se uplatní především v oblasti krmiv a krmných směsí, papíru či recyklace plastů, nebo magnetické separátory, jejichž obliba roste třeba v pivovarnictví. 
„Uplatnění naších výrobků a rozptyl našich zákazníků se rok od roku zvyšuje. Například naše rotační podavače dodáváme výrobcům cereálií nebo cementu, dřevařským závodům či tabákovému průmyslu,“ říká Otto Jelínek.
Společnost Jelínek-Trading se představí i na veletrhu Plastex, který probíhá ve stejných dnech a na stejném místě jako Mezinárodní strojírenský veletrh. K vidění budou například desítky vzorků regranulátů.
 
Kde najdete stánek Jelínek-Trading?
Zveme vás do našeho zcela nového konceptu stánku firmy, který je umístěn v hale G 1, číslo 64. Pro návštěvníky zde bude připravena celodenní expozice výrobků a zařízení, včetně katalogů, letáků a pohoštění. V expozici budou připraveni také naši specialisté, kteří vám rádi poskytnou potřebné informace.
 
O firmě
Zlínská společnost Jelínek-Trading, která je již 20 let v ČR největším výrobcem kompostérů z recyklovaného plastu, se řadí mezi přední české zpracovatele tříděných plastových odpadů, ze kterých vyrábí PP regranuláty a kompaundy. Firma se specializuje také na odborné poradenství a produkty, které umožňují nejen realizaci moderní výroby, ale také ochranu technologií v různých hospodářských odvětvích. Zajišťuje kvalitu výrobků v rámci řízení jakosti podle norem ISO 9001 a ISO 14000.      Více informací na: www.jelinek-trading.cz

 
Publikováno: 29. 11. 2016 | Počet zobrazení: 2188 článek mě zaujal 403
Zaujal Vás tento článek?
Ano