asseco Aimtec murr

Leonardo technology na okruhu superbiků

Nejen rychlostí světla, ale přeneseně i díky přesnosti laseru, jezdí dnešní superbiky na Mistrovství světa a k vítězství jim dopomáhají motocyklové součásti značené lasery Solaris.

 

Česká a přesto světově známá společnost PP Tuning Racing Parts s.r.o., vyrábí komponenty do sportovních motocyklů série superbiků. Ke značení využila ekonomickou variantu Solaris laseru e-SolarMark EFLS, který má silnou energii pulsu 1 mJ a disponuje zobrazovacím polohovacím ukazovátkem (tzv. pointerem) v podobě červeného světla.
Dříve používala společnost PP Tuning Racing Parts ke značení samolepky, které však byly problémové a nevydržely náročné závodní podmínky na okruhu, velmi brzo ztrácely svou kvalitu nebo odpadávaly. Permanentní značení dílů vyřešil laser od Leonarda, který vypaluje velmi kontrastní, mechanicky a tepelně stálé značení, téměř nezničitelné. Kvalitativně je značení laserem neskutečný skok kupředu a navíc podtrhuje designový prvek funkčních profesionálních motodílů.
Řekli o nás
Majitel společnosti PP Tuning Racing Parts s.r.o., Pavel Kuzma, při zpětném hodnocení implementace laserového značení sdělil: „Laserové zařízení od Leonarda jsem pořídil před půl rokem. Je to investice, která designově vystřelila všechny značené výrobky úplně jinam. To, na co slyší i v Mistrovství světa, je rychlost, spolehlivost a špičkový servis - to jsou atributy, které Leonardo splňuje. Jsem hrdý na to, že spolupracuji se špičkou.“

 

Benefity
- Odolné značení
- Bezkontaktní značení
- Designové dokreslení kvality výrobku

Zaujalo Vás dané řešení? Kontaktujte nás, vytvoříme Vám řešení na míru.
Leonardo technology s.r.o.
Ulička 37, 691 43 Hlohovec
E-mail: bubenicek@LT.cz

www.LT.cz

 
Publikováno: 22. 12. 2016 | Počet zobrazení: 1780 článek mě zaujal 364
Zaujal Vás tento článek?
Ano