asseco Aimtec murr

Sestavte si svůj lis TOX®

Díky inovativnímu online konfigurátoru lisu z TOX® PRESSOTECHNIK mohou konstruktéři a koncoví uživatelé navrhovat lisovací systémy pro výrobu a montáž individuálně. Veškeré navržené sestavy jsou připraveny k plnému provozu v krátkém dodacím čase a za ekonomicky přijatelnou cenu.

 

To vše vychází z dlouhodobé praxe v oblasti lisování a vysokého know-how, které máme. Souběžně s tím firma nabízí zákazníkům z oblastí engineeringu, výroby nástrojů a výrobců speciálních strojů standardní sortiment lisů a příslušenství, které tvoří základ výroby naší firmy. Abychom se však co nejvíce přiblížili našim zákazníkům a jejich požadavkům, nabízíme tak možnost konfigurace lisu, dle vlastních požadavků online na našem webu. Zde tak mohou naši zákazníci jednoduše pouze ve čtyřech krocích získat vlastní lis řady ECOLINE.
Na výběr mají ze standardních C-rámů, které jsou na základním stole. Z hlediska pohonu je zde na výběr z pneumohydraulického TOX® Powerpackage a z elektrického TOX® EDrive, těmto pohonům odpovídají čtyři kategorie lisovací síly a dvě kategorie silového zdvihu.
Následující rozsahy rozměrů jsou standardizovány: celkový zdvih max. 200 mm, C-rám s vyložením 200 mm a otevřením 400 mm. Lis se dodává s dvouručním spouštěním a zákazník má na výběr z příslušenství jako je monitoring lisovacího procesu, bezpečnostní světelná závora a speciální barva stroje.
Zákazník je tak proveden sérií otázek k vytvoření vhodného lisu, po dokončení pak jasně vidí, kolik nový lis stojí (tato cena je garantována!). Následně se vygeneruje základní nabídka, kterou může dále konzultovat se svým obchodním zástupcem. Na takto nakonfigurovaný lis TOX® je dodací doba 8 týdnů od potvrzení objednávky (garantováno v celoevropském měřítku).
Pro více informací a možnost sestavení lisu TOX® navštivte náš web: www.tox-cz.com

Ing. Michal Mraček, Area Sales Manager TOX® PRESSOTECHNIK

 
Publikováno: 26. 1. 2017 | Počet zobrazení: 1809 článek mě zaujal 393
Zaujal Vás tento článek?
Ano