asseco Aimtec murr

Mezinárodní veletrh AMPER 2017 hlásí již 500 přihlášených firem

Jedno místo, desítky odborných přednášek a konferencí, stovky vystavovatelů a expozic, tisíce technologických objevů, desítky tisíc návštěvníků a sto tisíc obchodních příležitostí. I to bude AMPER 2017.

 

Nepropásněte svou příležitost a staňte se i vy součástí největší odborné události roku ve střední Evropě. Přijďte ukázat světu nové technologie a nejnovější trendy z oboru elektrotechniky, elektroniky, automatizace, komunikace, osvětlení a zabezpečení. Na letošním ročníku veletrhu je zaregistrováno již 500 vystavovatelů.
Mezi nejsilněji zastoupené obory veletrhu patří již tradičně průmyslová automatizace, kde se bude představovat například společnost s více než 40letou tradicí vývoje a výroby TURCK. Další společností bude například BECKHOFF zaměřující se na vývoj a dodání otevřených automatizačních systémů založených na technologiích počítačů.
Sekci průmyslové automatizace také doplní společnost BALLUFF CZ, která je jedním z nejúspěšnějších výrobců snímačové technologie a řadí se mezi celosvětově uznávané specialisty v oblasti automatizace. Nebude chybět ani společnost  ifm electronic, která vyvíjí, vyrábí a distribuuje senzory, řídicí prvky a systémy pro průmyslovou automatizaci.
Svět zabezpečovací techniky představí česká špička JABLOTRON, která přináší nová řešení lépe chránící majetek a zdraví lidí, na víc usnadňují instalaci i každodenní používání jejich produktů a zvyšují uživatelský komfort.
Vše pro elektrotechnický průmysl vám představí již potvrzení vystavovatelé oboru výrobních zařízení, zmiňme alespoň některé z nich, například společnosti AMTECH, Amtest Czech Republic, ERMEG, Lintech, PBT Rožnov p.R., NETA SMT, MP elektronic technologie, TRUMPF a celá řada dalších.
Rozhodně nepřehlédnete expozice společností SENO a Komax kabelverarbeitungssysteme, které budou umístěny na hlavním koridoru ve výstavní hale F. Seznam všech přihlášených vystavovatelů naleznete také v online katalogu veletrhu AMPER na www.amper.cz.   
Kromě tradičních vystavovatelů se na veletrhu představí i zcela nové a začínající společnosti. Stane se tak v rámci programu AMPER Start Up, který byl v loňské premiéře velice vřele přijat jak návštěvníky, tak médii. Již tradiční součástí veletrhu je také velice populární přehlídka elektromobilů a nejmodernějších infrastrukturních zařízení pro elektromobily s názvem AMPER Motion, která při jubilejním ročníku také nebude chybět.  
Jubilejní 25. ročník mezinárodního veletrhu elektrotechniky, elektroniky, automatizace, komunikace, osvětlení a zabezpečení AMPER 2017 přináší vystavujícím firmám nepřeberné množství kontaktů, obchodních setkání, ale hlavně prezentaci jejich produktů. Díky své vysoké profesní úrovni se veletrh již před lety zařadil mezi nejvyhledávanější z tuzemských, ale i zahraničních veletrhů a letos jen potvrzuje pozici středoevropské oborové události číslo jedna. Šanci na úspěch zde má opravdu každý a to jak tradiční, tak začínající firmy. Pokud tedy i vy chcete své sny o úspěchu přeměnit v realitu, zaregistrujte se na AMPER 2017.

Pro více informací navštivte webové stránky www.amper.cz, kde naleznete jak informace o veletrhu, tak přihláškovou dokumentaci ke stažení.

 
Publikováno: 27. 2. 2017 | Počet zobrazení: 2004 článek mě zaujal 377
Zaujal Vás tento článek?
Ano