asseco Aimtec murr

Konektory pro průmyslové ethernetové aplikace

Společnost Murrelektronik nabízí nejširší sortiment průmyslových ethernetových konektorů na trhu. Ať je to pro kabeláž rozvaděčů IP20, pro drsné průmyslové prostředí IP67, nebo pro přechod z rozvaděče nebo z kancelářského prostředí do „terénu“.

 

Kabely jsou přesně přizpůsobeny průmyslovým požadavkům. Přípojky mohou být vyrobeny prakticky v jakýchkoliv délkách a v řadě kombinací (M12 nebo RJ45, přímé, úhlové, 45°, vývod doleva, doprava, nahoru či dolů...), přitom i od objednávky pouze jednoho kusu. Kabely mají 360° stínění, které zajišťuje spolehlivý přenos citlivých dat. Pouzdro konektoru je kompaktní a prostorově úsporné. Vylepšení klipu na konektoru RJ45 umožňuje s ním nyní velmi jednoduché zacházení.
Průmyslové ethernetové kabely společnosti Murrelektronik jsou k dispozici ve specifikacích: Cat. 5, Cat. 5e, Cat. 6 a Cat. 6A. Všechny kabely jsou 100% testovány. To znamená: kontrolují se elektricky z hlediska vysokého napětí, funkčnosti, obsazení kontaktů a zkratu. Tento náročný proces uzavírá vizuální kontrola. Tak jsou plněny vysoké kvalitativní nároky společnosti Murrelektronik.
Pokud se chcete podívat na výrobu konektorů přímo u výrobce, klikněte na nové video z výroby: https://www.youtube.com/watch?v=utQrR7rpGGs

Konektory M12
Tyto konektory s X-kódováním od Murrelektronik umožní bezchybný vysokorychlostní přenos dat až 10 Gbit/s. Společně s vysoce odolnými PUR kabely jsou ideální pro aplikace v průmyslovém prostředí. Díky kovovému kříži ve tvaru X je bezpečně zajištěno oddělení všech čtyř párů vodičů. Kabely jsou dokonale chráněny před vnějším rušením. Kombinací konektorů RJ45 v kanceláři a konektorů M12 s X-kódováním v průmyslovém provozu tak lze vytvořit konzistentní gigabitovou komunikaci v rámci celé společnosti.

 

 

Hybridní kabely
Kabely s konektory M12 s Y-kódováním umožňují současný přenos dat a napájení v jednom kabelu. Kovové Y-kódování odděluje čtveřici kontaktů určených k přenosu dat od čtveřice napájecích kontaktů. To umožňuje přenosovou rychlost až 100 Mbit/s. Zároveň je k dispozici napájení 2 × 6 A. Takové řešení snižuje čas a náklady na instalaci. Hybridní kabely s Y-kódováním jsou v kombinaci s PUR kabely vhodné nejen pro vlečné řetězy, ale i pro celou řadu dalších aplikací.

www.murrelektronik.cz

 
Publikováno: 27. 3. 2017 | Počet zobrazení: 1719 článek mě zaujal 387
Zaujal Vás tento článek?
Ano