asseco Aimtec murr

H-kostka - novinka v chlazení

Společnost ASA hydraulic přichází s novinkou, která bude představena na veletrhu Agritechnica v Hannoveru. K dispozici však bude připravena již v dostatečném předstihu od září 2017.

 

Výrobce vzduchových chladičů pověstný svou inovativností, promyšleným úsporným konstrukčním  řešením výrobků a orientací na skutečné potřeby zákazníka přichází s novou výrobkovou řadou nazvanou H-kostka.  
H-kostka je modulární chladicí systém, který integruje množství funkcí hydraulického obvodu do skutečného paketu. Umožňuje prostřednictvím integračního bloku flexibilně kombinovat tři velikosti nádrží se čtyřmi velikostmi chladičů a různými pohony ventilátoru. Filtr lze namontovat jak do sání, tak do vratné větve. Volitelně lze paket doplnit regulací chodu  ventilátoru, ukazatelem hladiny  nebo by-passem filtru či chladiče.
Použití H-kostky je díky její flexibilitě velmi všestranné. V zemědělské technice se uplatní především pro chlazení hydrostatických pohonů u kombajnů, postřikovačů apod. Mimo pole je kompaktní systém přínosem např. při chlazení pohonu čerpadel u autocisteren.
Nabízený rozsah chladicích výkonů je 5 až 25 kW při průtoku  až 200 l/min.

H-kostka může být doplněna řídicím blokem a plnit i následující funkce:

- ochránit tlakový okruh nastavitelným pojistným ventilem proti přetlaku
- připojení ke zpětné větvi dle potřeby zákazníka
- regulace ventilátoru poháněného hydromotorem

Hana Svobodová, www.bibus.cz

 
Publikováno: 31. 7. 2017 | Počet zobrazení: 1846 článek mě zaujal 373
Zaujal Vás tento článek?
Ano