asseco Aimtec murr

Frézy pro vyšší produktivitu

Nové frézy spolu s novou konstrukcí tělesa pro oboustranné kruhové břitové destičky vycházejí z dílny společnosti Seco. Přispívají k větší výkonnosti a nárůstu produktivity.

 
Novinka v podobě sortimentu fréz řady R217/220.28 zahrnuje tělesa v rozsahu Ø 32 až 80 mm ve verzích s normální a malou zubovou roztečí a břitové destičky o velikosti 12 mm ve dvou geometriích a několika karbidových třídách s PVD i CVD povlaky.
Fréza je určena pro operace čelního frézování, drážkování a bočního frézování v materiálech ISO M a S a také v některých těžko obrobitelných materiálech ISO P (martenzitická nerezová ocel). Je ideální pro operace obrábění lopatek turbín pro letecký a energetický průmysl, protože vyniká v obrábění metodou Z-leveling. Dvojitě negativní nastavení lůžek fréz nové řady umožňuje osadit na stejný průměr tělesa o jednu břitovou destičku více, čímž se oproti předchozí řadě zlepšují možnosti obrábění. Také dochází k navýšení produktivity. Navíc lůžka umožňují přesné polohování břitových destiček, což šetří čas.
 
Publikováno: 1. 10. 2017 | Počet zobrazení: 1658 článek mě zaujal 345
Zaujal Vás tento článek?
Ano