asseco Aimtec murr

Exvalos není jen o ložiskách

Velkoobchod firmy Exvalos z Lanškrouna se primárně zaměřuje na ložiskovou problematiku, jako jsou valivá a kluzná ložiska, lineární ložiska, různá těsnění a příslušenství k ložiskům, ale také na kuličkové a trapézové šrouby, mazací systémy, tuky, ruční nářadí a v neposlední řadě také hadicové spony

 

Firma má skladem ložiska od největších světových výrobců, jako jsou SKF, FAG, INA, NSK, TIMKEN a také běžně používaná ložiska ZVL a ZKL. V tribotechnice jsou to maziva TOTAL, Molykote, Paramo, Shell a Castrol. Gufer manžety a další gumové díly pocházejí z produkce firem RUBENA, Dichtomatik, Megadyne a dalších. Jako velkoobchod poskytuje svým zákazníkům poradenství a vychází jim vstříc i ve specifických požadavcích.
Hadicový sortiment a k nim příslušné spony patří k stěžejním prvkům velkoobchodu. V nabídce jsou hadicové spony v různém provedení a z různého materiálu. Pro průmyslové odvětví jsou standardní neperforované spony v šíři 9 a 12 mm, které zajišťují optimální ochranu hadice a její dokonalé stažení. Dále jsou to vysokopevnostní spony s robustním (HSC) páskem a zaoblenými hranami, které chrání hadici před poškozením povrchu. Její speciálně navržený šroub se zabudovanou objímkou zlepšuje efektivitu spony. Tyto spony se uplatní v průmyslových odvětvích, ve stavebnictví i chemickém průmyslu.
V sortimentu nechybí ani MINI spony, které jsou navrženy tak, aby dokonale utěsnily malé průměry hadic. Sponky nejsou perforované, tím se eliminuje riziko poškození hadic. Dalším typem jsou fixační úchyty, jejichž gumový povrch s kulatými konci snižuje riziko poškození měkkých hadic. Mají široké použití pro upevnění a držení hadic, potrubí, kabelů a vedení. Novinkou v nabídce firmy jsou spony pružinové pro hadice malých průměrů. Pérová konstrukce zajišťuje dostatečný přítlak hadice i v nepříznivých podmínkách, jako jsou třeba vibrace. Spona je samosvorná po celou dobu své životnosti a vyznačuje se jednoduchou montáží na hadici pomocí kleští. Dalším sortimentem jsou spony drátové, kterými se hadice spojuje za pomocí dvou drátů oddělených od sebe malou mezerou. Dráty v místě spoje vytvářejí větší přítlačnou sílu. Hodí se zejména pro hadice vyztužené drátem nebo jiným materiálem a nejsou vhodné pro silnostěnné hadice. Všechny nabízené spony jsou v materiálech: W1 - pozinkované, W2 - nerez pásek, nerez domeček, pozinkovaný šroub a ve W4 - kompletně nerezové provedení.

Více na www.exvalos.cz nebo na http://eshop.exvalos.cz

 
Publikováno: 1. 10. 2017 | Počet zobrazení: 1953 článek mě zaujal 357
Zaujal Vás tento článek?
Ano