asseco Aimtec murr

WNT vystavuje na EMO i na MSV

Ti, co se chystají na světový veletrh kovoobrábění EMO do Hannoveru ve dnech 18. až 23. září, nás najdou na stánku B70 v hale 5. Ti, kteří dají přednost tuzemskému Mezinárodnímu strojírenskému veletrhu (MSV) v Brně v termínu od 9. do 13. října nás najdou na stánku 037 v hale F.

 

Na obou veletrzích vám budeme prezentovat některé z našich nejnovějších a nejmodernějších nástrojových řešení. Mimo jiné vás budeme informovat o našich novinkách v oblasti nástrojů, např. o monolitních frézách na ponorné frézování MonsterMill PCR-UNI, o frézách CircularLine pro trochoidní frézování s frézováním do hloubky až 4xD, o nástrojových upínačích BT-FC s technologií „FaceContact" nebo o výkonné fréze HFC 19 s VBD pro obrábění za vysokých posuvů.
V souladu s letošním mottem EMO „Propojené systémy pro inteligentní výrobu", a v souladu s hlavním tématem veletrhu MSV „Průmyslová automatizace“, vám představíme náš systém Tool Supply 24/7, který je řešením pro rychlé dodávky nástrojů a který významně přispívá k optimalizaci nákupu nástrojů a automatizaci pracovních postupů.
Více, včetně inovativního konceptu Total Tooling WNT, vám rádi představíme osobně.

Na vaši návštěvu se těší tým společnosti WNT   

 
Publikováno: 31. 10. 2017 | Počet zobrazení: 1472 článek mě zaujal 322
Zaujal Vás tento článek?
Ano