asseco Aimtec murr

AMPER 2018 – Svět nejmodernější elektrotechniky

Již 26. rokem zve společnost Terinvest obchodníky, odborníky i nadšence v oboru elektrotechniky a elektroniky na veletrh AMPER, který je jedinečnou příležitostí pro navázání nových a utužení již existujících obchodních vztahů. Budoucí ročník této největší události v oboru elektrotechniky a elektroniky v ČR a na Slovensku se uskuteční ve dnech 20. 23. března na brněnském výstavišti.

 

Návštěvníci se mohou těšit na přední firmy z oboru energetiky, mezi které patří např. společnost KOČÍ-VALÁŠEK, působící na českém a slovenském trhu s transformátory přes 20 let. Chybět nebude ani DCK Holoubkov Bohemia, vyrábějící venkovní rozvaděče pro energetické společnosti, Elpro-Energo, dodavatel transformátorů, nebo jeden z nejvýznamnějších energetických koncernů v Evropě, firma innogy Česká republika.

Dalším nepřehlédnutelným oborem je elektroinstalace, kde se představí světová jednička v oblasti decentralizovaných řídicích systémů, společnost ABB. Svými inovativními produkty se pochlubí i Rittal, jeden z šesti nejrychleji rostoucích podniků v Německu a současně dodavatel řešení v oblastech rozvaděčů, rozvodů proudu, chlazení, IT infrastruktury a softwaru a služeb. Těšit se můžete i na WAGO-Elektro, která se zabývá pružinovým propojením vodičů od roku 1951.
Mezi tradičně silné obory se řadí Elektronické součástky a moduly. V hale F se představí celá řada výrobců a distributorů. Jako každý rok nebude chybět AQ electronic, ELING BOHEMIA, GM electronic, HARTING, OFFICIAL ELECTRONIC, FARNELL ELEMENT14, Quittner & Schimek, RMC, SENO, Qess, QUAD Slovakia, TELUX, TME CZECH REPUBLIC a další. Svou premiéru na veletrhu budou mít např. Börsig, Burish Elektronik, EASTtec components nebo VS Technology Poland. Hala F hostí také společnosti se zaměřením na výrobní zařízení pro elektrotechniku a elektroniku. Na nadcházejícím ročníku veletrhu se jich zúčastní rekordní počet a rovněž obsadí rekordní plochu. Nebudou chybět AMTECH, Amtest Slovakia, ELPRO, Lintech, MAROX, MK TEK, MP ELEKTRONIK TECHNOLOGIE, NETA SMT, PBT Rožnov p. R., Realtime Technologies nebo TPC.

Hale V bude jako každý rok dominovat průmyslná automatizace, kde se představí např. Murrelektronik CZ, který je systémovým partnerem a zhotovitelem řešení šitých na míru zákaznickým aplikacím na poli průmyslové automatizace. Společnost Turck, jedna z předních firem z oblasti automatizace či Weidmüller s více než 160letou historií v oblasti konstrukce strojů, zpracovatelského průmyslu, výroby přístrojů, energetického sektoru a dopravního inženýrství. Své novinkové portfolio představí také specialista na pohonnou a automatizační techniku firma Lenze či jeden z nejúspěšnějších výrobců snímačové technologie - Balluff CZ.

Nenechte si ujít příležitost seznámit se s novými technologiemi z prezentovaných oborů a setkat se s odborníky, obchodními partnery a zákazníky. Vystavovatelé ve svých expozicích představí řadu technologických novinek a zajímavostí, proběhne tradiční soutěž o nejpřínosnější exponát veletrhu ZLATÝ AMPER a odborný doprovodný program v podobě konferencí a seminářů bude opět sledovat trendy v prezentovaných oborech. Nebudou chybět ani workshopy se zaměřením na mezinárodní obchodní vztahy.

Veletrh AMPER podporuje propojení spolupráce soukromého sektoru s Vysokými školami, které na veletrhu pravidelně představují své projekty. Vytváří také vhodné podmínky k úspěšné obchodní prezentaci začínajícím firmám prostřednictvím projektu AMPER Start Up, který se na předchozím ročníku setkal s velikým zájmem vystavovatelů i návštěvníků. Již tradiční součástí veletrhu je také největší tuzemská přehlídka elektromobilů a nejmodernějších infrastrukturních zařízení pro elektromobily AMPER Motion.
Fórum Automatizace s živým programem přednášek bude mít letos podtitul Digitální transformace průmyslu a Fórum optonika bude zahrnovat odborné přednášky z oblasti optické a fotonické techniky.

AMPER je jedinečným prostředím k rozšíření povědomí o nových trendech v oboru a příležitostí k navázání nových obchodních kontaktů, upevnění pozice na trhu a k setkání společností s odbornou veřejností. Kompletní program a další informace o veletrhu naleznete na: www.amper.cz



 
Publikováno: 1. 4. 2018 | Počet zobrazení: 1470 článek mě zaujal 358
Zaujal Vás tento článek?
Ano