asseco Aimtec murr

Komfortní online konfigurátor

Rychlou a bezchybnou konstrukci vysoce výkonných montážních linek a zařízení umožňuje nový online konfigurátor firmy SCHUNK pro montážní automatizaci.

 
Kompletní Pick & Place konstrukce mohou být intuitivně konfigurovány nástrojem, který využívá technologii eCATALOGsolutions od CADENAS. Místo toho, aby se složitě stahoval každý jednotlivý díl a manuálně kombinoval pro vytvoření Pick & Place systému, může být nyní kompletní sestava komfortně stažena jedním kliknutím ve všech dostupných CAD formátech (volitelně 2D nebo 3D).
S minimálními konstrukčními a montážními náklady mohou být realizovány různé konstrukční varianty. Inteligentní kombinatorická logika přitom zajistí, aby mohly být realizovány jen takové konfigurace, které jsou technicky a mechanicky možné. Konfigurátor nabízí konstruktérům a vývojářům přístup k více než 10 000 možným kombinacím celosvětově největšího modulárního programu pro vysokovýkonnou montáž. Ať pneumatické, nebo elektrické, modulární či kompaktní, flexibilní, nebo jednoduché - program zastřešuje všechny myslitelné požadavky montážní automatizace.
Již v prvním kroku obsahuje vše pro montážní automatizaci významných chapadel a lineárních modulů Schunk, stejně jako kompletní portfolio pilířů a základen. K tomu obsahují individuálně generované kusovníky veškeré potřebné normované díly, jako středicí prvky a šrouby. Online konfigurátor (německy/anglicky) je k dispozici zdarma na http://schunk.partcommunity.com.
Na vyžádání dodává Schunk montážní sestavy vytvořené v online konfigurátoru kompletně smontované a připravené k okamžitému uvedení do provozu.
 
Publikováno: 27. 4. 2018 | Počet zobrazení: 1392 článek mě zaujal 340
Zaujal Vás tento článek?
Ano