asseco Aimtec murr

Pneumatiky pro maximální přilnavost silných vozů

Také společnost Dunlop uvádí pro segment SUV novou řadu pneumatik Sport Maxx RT 2 SUV. Nabízejí maximální přilnavost pro precizní ovládání vozů SUV a jsou zkonstruovány pro dynamickou sportovní jízdu. 

 

Nové pneumatiky se vyznačují vynikající přilnavostí na suché i mokré vozovce a zaručují skvělou ovladatelnost, spolehlivost v zatáčkách a přesnost řízení ve vyšších rychlostech. Vykazují také vynikající přilnavost a velkou styčnou plochu s vozovkou během náročných manévrů a v zatáčkách.
Díky zdokonalenému tvaru pneumatik je ve výsledku rovnoměrnější rozložení tlaku ve stopě pneumatiky, což zaručuje konstantní a rovnoměrný kontakt s vozovkou. To zlepšuje ovladatelnost v zatáčkách a při řízení ve vysoké rychlosti. Nová generace běhounové směsi, vyvinutá speciálně pro Sport Maxx RT 2 SUV, obsahuje přídavek pryskyřice, která upravuje tření mezi pneumatikou a vozovkou. Výsledná vyšší přilnavost povrchu pneumatiky se projevuje vynikající výkonností na suché i mokré vozovce. Zesílený dezén běhounu se sešikmenými dezénovými drážkami omezuje pohyb běhounu a zvyšuje jeho pevnost ve všech směrech.

 
Publikováno: 31. 5. 2018 | Počet zobrazení: 2340 článek mě zaujal 384
Zaujal Vás tento článek?
Ano