asseco Aimtec murr

ESI - průmyslové snímače pro extrémní podmínky

Díky velkému zájmu o tlakové spínače a snímače společnosti SUCO, které společnost BIBUS s.r.o. dodává na český trh přes 20 let, bylo dlouhodobým zájmem rozšířit sortiment o další typy tlakových snímačů a převodníků, abychom vyhověli narůstajícím požadavkům našich zákazníků. Tento krok se nám podařil získáním zastoupení společnosti ESI (Ellision Sensors International).

 

Společnost ESI se během své 25leté existence stala jedním s hlavních lídrů v oblasti výroby průmyslových snímačů tlaku, který navrhuje a vyrábí tlakové snímače a převodníky pro využití v leteckém a kosmickém průmyslu, zbrojařství, petrochemickém průmyslu, v oblasti automotive a v dalších průmyslových odvětvích.
Poslední úspěchy společnosti jsou spojeny s využíváním prvotřídní technologie snímání tlaku „Silicon-on-Sapphire“ a její schopnosti pracovat v extrémních teplotách, převyšující výkonnost konvenčních tlakových snímačů. Součástí těchto snímačů může být digitální signalizace, USB výstup nebo WiFi připojení, a to řadí tyto produkty na přední místa, která jsou dostupná na dnešních trzích.
Snímače a převodníky jsou dostupné v tlakovém rozsahu 0-25 Pa a 0-4000 bar se signálním analogovým výstupem mV, 0-5 V, 0-10 V, 4-20 mA a širokém rozsahu digitálních formátů pro připojení USB.

Snímače výšky hladiny
Série PR3400 ponorných snímačů výšky hladiny byla navržena pro přesné měření výšky hladiny kapalin. Standardní verze disponuje výstupním signálem 4-20 mA, možný je i výstup 0-5 VDC nebo 0-10 VDC. Pro splnění přesných požadavků je možné vyrobit zákaznické provedení.

Snímače diferenčního tlaku
Tyto výrobky byly navrženy tak, aby splňovaly různé požadavky na přesné měření diferenčního tlaku v aplikacích kapalina/kapalina nebo pro nízkotlaké pneumatické aplikace. Nabídka je doplněná řadou digitální zobrazovačů.

Snímače GENSPEC pro všeobecné použití
Tlakové snímače GENSPEC GS4200 využívají technologie tlakových senzorů Silicon-on-Sapphire. Byly navrženy pro splnění požadavků dobré kvality měření tlaků a rychlé dodávky za příznivé ceny.

Snímače HIPRES pro vysoký tlak
Řada HIPRES rozšiřuje používání technologie Silicon-on-Sapphire také do aplikací s vysokým provozním tlakem až do 4000 bar. Tato řada si stále udržuje extrémně vysokou úroveň výkonu.

Snímače se špičkovými parametry
Řada tlakových snímačů s pokrokovou technologií senzorů Silicon-on-Sapphire nabízí vysokou přesnost a výkon, která byla dříve nedosažitelná nebo neúměrně drahá.

Hygienické provedení
Tyto výrobky jsou vhodné do prostředí s vysokými hygienickými nároky. Do těchto odvětví patří potravinářský a farmaceutický průmysl, petrochemie, úprava odpadních vod a manipulace s kaly. Nabídka je doplněná řadou digitální zobrazovačů.

Nízký tlak
Řada LOW PRESSURE rozšiřuje technologii tlakových senzorů do aplikací s velmi nízkým provozním tlakem od 0 do 25 mbar při zachování stejně vysoké úrovně parametrů snímačů ESI.

Panelové zobrazovací přístroje
Digitální zobrazovací přístroje ESI umožňují zobrazení mnoha různých fyzikálních veličin, jako jsou například teplota, tlak, hmotnost a vlhkost.

Procesní snímače
Řada PROTRAN nabízí vysoce stabilní tlakové snímače pro použití s kapalinami nebo plyny. Používají se v průmyslu jako procesní snímače, pro měření výšky hladiny nebo pro použití s hygienickými uzávěry. V každé řadě jsou k dispozici modely s nastavením nulového bodu na místě. Přesná specifikace je v jednotlivých technických listech.

 

 

 

Hladinoměr
Hladinoměr TCG2000 umožňuje měření a digitální zobrazení obsahu velkoobjemových nádrží.

USB tlakový snímač
Umožňuje připojení na PC nebo notebook pomocí USB. Není nutná žádná měřicí karta. Na jednom počítači je možné zobrazit a analyzovat hodnoty několika snímačů současně.

Bezdrátový snímač
Tlakový snímač PR9500 byl navržen pro bezpečný provoz v náročných průmyslových a procesních aplikacích, bez nutnosti zřizování nákladné kabeláže. Snímač PR9500 může být umístěn v nebezpečných a relativně nepřístupných prostorách, a umožňuje operátorovi provádět monitorování na místě z bezpečné vzdálenosti.

Vladimír Duchoň, Bibus s.r.o.

 
Publikováno: 28. 6. 2018 | Počet zobrazení: 1739 článek mě zaujal 333
Zaujal Vás tento článek?
Ano