asseco murr

Vývoj celoroční pneumatiky ovlivnili uživatelé

Bridgestone přichází s celoroční cestovní pneumatikou Weather Control A005 pro každé roční období. V souladu s legislativními požadavky lze tuto pneumatiku používat 365 dní v roce díky optimálním provozním vlastnostem na sněhu, které dokládá symbol tří horských štítů a sněhové vločky.

 
Před zahájením vývoje uskutečnil Bridgestone mezi 15 000 uživateli výzkum, který ukázal, že: „řidiči si chtějí být jisti, aby si celoroční pneumatiky poradili s nejrůznějšími povětrnostními podmínkami, obzvlášť na mokru.“
Podle nezávislých testů evropské organizace TÜV SÜD překonala pneumatika Weather Control A005 nejlepšího konkurenta na trhu v disciplíně brzdění na mokrém a zasněženém povrchu. Na informačním štítku EU bylo pneumatice uděleno nejlepší hodnocení ve své třídě. Nová celoroční pneumatika poskytuje vynikající ovladatelnost ve všech situacích a v nejrůznějších povětrnostních podmínkách, zejména za deště.
V italském vývojovém středisku uspořádali dezén běhounu do tvaru písmene V a v jeho krajních částech zas do tvaru písmene Z. Ramenní oblast disponuje drážkami s velkým objemem. Běhoun v kombinaci s optimalizovanou konstrukcí kostry a rovnoměrným rozložením tlaku ve styčné ploše zaručuje provozní vlastnosti z hlediska adheze, hospodárnosti a odolnosti vůči opotřebení.
 
Publikováno: 8. 8. 2018 | Počet zobrazení: 1770 článek mě zaujal 368
Zaujal Vás tento článek?
Ano