asseco Aimtec murr

Speciální frézy pro výrobce z oblasti leteckého průmyslu

Svou řadu fréz T4-12 se zuby ve šroubovici rozšířila společnost Seco o pět nových nástrojů pro všestranné hrubovací a polodokončovací operace. Tyto nové frézy s vyměnitelnou čelní částí dodávají flexibilitu frézování s dlouhým dosahem.

 
Díky novým nástrojům - tří metrických a dvou palcových rozměrů - se z tohoto sortimentu stala nejúplnější řada fréz se zuby ve šroubovici s dlouhým dosahem a obvodově osazenými břitovými destičkami na trhu. Nyní pokrývají průměry od 40 do 100 mm. Vysoce pozitivní geometrie břitových destiček, která je optimalizovaná pro lehký řez, zvyšuje životnost nástroje, zatímco obvodově osazené vícebřité destičky umožňují efektivní odvod třísek a dodávají nástroji stabilitu.
Nové nástroje s upínacím rozhraním HSK-A100 optimalizují operace bočního frézování. Byly specificky navržené pro výrobce dílů pro letecký průmysl. Díky vyměnitelným čelním částem umožňují snadno aplikovat zakázkové řešení a v případě poškození první řady lůžek disponují možností nahrazení pouhé čelní části bez nutnosti výměny celého systému. Frézy vynikají při operacích v přilnavých materiálech, jako jsou nerezové oceli a žáruvzdorné slitiny.
 
Publikováno: 30. 8. 2018 | Počet zobrazení: 1414 článek mě zaujal 328
Zaujal Vás tento článek?
Ano