asseco Aimtec murr

CzechTrade - Expert na váš export

Agentura na podporu exportu CzechTrade je partnerem českých firem na jejich cestě k exportním úspěchům. Její rolí je ušetřit exportérům náklady a čas, a především jim pomoci snížit rizika spojená se vstupem na nové a neznámé trhy.

 

Celosvětová síť 50 kanceláří pokrývá pět světadílů. Zástupci působí přímo v zahraničí, mají bohaté zkušenosti s mezinárodním obchodem a hlavně se specifiky daného teritoria. Vývozcům mohou díky svým kontaktům pomoci s hledáním vhodných obchodních partnerů, zvláště na náročnějších mimoevropských trzích, kterých CzechTrade pokrývá více než třicet.
CzechTrade nabízí komplexní servis od informací a příležitostí ze zahraničních trhů přes odborné poradenství, detailní průzkumy trhu a konkurence, ověřuje zájem obchodních partnerů až po pořádání vzdělávacích akcí a dodavatelských fór. Výzkumy i individuální rozhovory ukazují, že vývozci vnímají služby agentury jako neocenitelné a velké řadě z nich se díky pomoci CzechTrade podařilo úspěšně prosadit v zahraničí.
Velký zájem je o podporu při účasti na zahraničních veletrzích. Agentura vyhledá a osloví tamní potenciální obchodní partnery. V případě zájmu domluví schůzku přímo na konkrétní akci a následně poskytuje asistenci při jednání. Česká firma je díky pomoci agentury komplexně připravená na veletrh. Vystavovateli taková forma prezentace přináší především zjednodušení administrace, úspory velkého množství času i nákladů, ale nejen to, společné expozice lákají pozornost návštěvníků a navíc pod hlavičkou státní agentury jsou důvěryhodnější. To je důležité zvláště ve složitějších teritoriích mimo Evropskou unii. V roce 2019 to budou expozice na strojírenských veletrzích např. Automechanika v Turecku, Expoconstruccion y Expodiseno v Kolumbii nebo Mining Week v Kazachstánu.
Ke každému klientovi CzechTrade přistupuje individuálně podle jeho potřeb, ať už jde o zkušeného exportéra, nebo firmu uvažující o vstupu na zahraniční trhy. Bližší informace ochotně poskytnou exportní konzultanti. Kontakty naleznete na www.czechtrade.cz/kontakty.

 
Publikováno: 29. 11. 2018 | Počet zobrazení: 1287 článek mě zaujal 324
Zaujal Vás tento článek?
Ano