asseco Aimtec murr

Stačí zavolat - a myčka přijede za vámi

K zajištění efektivního a spolehlivého provozu manipulační techniky patří i pravidelné mytí a čištění vozíků. K tomuto účelu vyvinula společnost STILL ČR koncept mobilní myčky, která zajišťuje ekologické čištění vozíků přímo u zákazníka.

 

Díky získání certifikátů norem pro systém managementu kvality, systém environmentálního managementu a systém managementu společenské odpovědnosti, dbá firma průběžně o životní prostředí správným nakládáním s odpady a chemickými látkami, a zavádí do svých výrobků a služeb nové technologie.

Myčka s vlastní čistírnou
Unikátní technické zařízení pro mobilní mytí vysokozdvižných vozíků, umístěné v tahači kamionu, je schopno dojet až k zákazníkovi, kde zabezpečí plnohodnotné čisticí operace včetně ekologického mytí a bezpečného transportu vzniklých nebezpečných odpadů z mytí k ekologické likvidaci. Zařízení umožňuje zachytit veškeré kapalné a pevné nečistoty, které při mytí vozíků vznikají. Výměnu znečištěné lázně hlídá a řídí vlastní čistírna odpadních vod zabudovaná v myčce. Plně soběstačná mobilní myčka s integrovanými nádržemi na čistou a špinavou vodu i její posádka splňují veškeré předpisy normy ADR.
Udržení čistoty manipulačních vozíků je s mobilní myčkou velmi jednoduché. Stačí domluvit přesný termín a dvoučlenný tým profesionálů dopraví mobilní zařízení na požadovanou adresu a umyje a vyčistí vozíky na spalovací i elektrický pohon tak, aby nedošlo k jejich poškození. Zákazníci tak získají časovou úsporu, protože nemusí zajišťovat přepravu své techniky do mycích zařízení.

Čtyři varianty mytí
Definované varianty mytí (Standard, Super, Exclusive a Na přání) se odvíjí od konkrétní manipulační techniky, počtu kusů čištěné techniky a jejich nosností. Bližší informace o jednotlivých variantách, objednání služby i podrobný ceník lze najít na www.mobilnimycka.still.cz.

 
Publikováno: 30. 1. 2019 | Počet zobrazení: 1359 článek mě zaujal 302
Zaujal Vás tento článek?
Ano