asseco Aimtec murr

Tlakové spínače s vestavěnou diagnostikou

Italská společnost Euroswitch už čtyři dekády navrhuje a vyrábí tlakové, teplotní a rotační senzory. Letošní sezonu zahájila novou řadou diferenčních tlakových spínačů s integrovanou funkcí diagnostiky.

 
Postupně se zpřísňující parametry zvýšily požadavky na komponenty používané v různých aplikacích včetně diferenciálních tlakových spínačů a indikátorů tlaku. Jakékoli vadné nebo poškozené konektory, zkraty a nespojitosti kabelového připojení musí být rychle identifikovány strojem nebo systémovým elektronickým vybavením. Tato diagnostická schopnost může být dosažena vybavením přepínače rezistory. U nových spínačů jsou rezistory zabudovány tak, aby umožňovaly přepínačům zachovat shodu s požadovanou úrovní IP, aniž by vyžadovaly další prostor pro přidané diagnostické systémy.
Nové produkty, které jsou k dispozici ve variantě s vestavěným nebo připojovacím konektorem, byly navrženy tak, aby vyhovovaly stále se zvyšujícím nárokům a požadavkům na bezpečnost v různých oblastech použití. Jsou zaměřeny zejména na průmyslová odvětví, jako jsou zemědělské a zemní stroje, užitková vozidla nebo hydraulické a filtrační systémy.
 
Publikováno: 30. 4. 2019 | Počet zobrazení: 1185 článek mě zaujal 288
Zaujal Vás tento článek?
Ano