asseco Aimtec murr

Proporční ventily pro elektrohydrauliku

Nová verze řady proporcionálních škrticích ventilů D680 od společnosti Moog je vhodná pro elektrohydraulické pozicování, regulaci rychlosti, průtoku a síly v hydraulických systémech.

 
Produktová řada D680 má integrovanou elektroniku a je vhodná pro aplikace s vysokou dynamickou odezvou. Novinka je robustnější, poskytuje vyšší dynamiku a opakovatelnost. Je vhodná pro použití i v těch nejnáročnějších prostředích. Proporcionální ventil řady D680 využívá osvědčenou konstrukci s uzavřenou smyčkou, která zajišťuje spolehlivou kontrolu strojů v průmyslu.
Řada s přímým pohonem využívající řešení se servopohonem a regulací otevřené smyčky je k dispozici už řadu let, a za tu dobu si získala značnou oblibu. Nyní firma Moog vyvinula ve spolupráci s výrobci strojů novou verzi, aby lépe vyhovovala potřebám jejich průmyslových aplikací a splňovala nároky na energeticky účinný a robustní design, větší opakovatelnost, vysokou přesnost vyžadovanou např. ve strojních aplikacích, a dlouhou životnost.
Novinka je podle výrobce ideální pro nasazení tam, kde je vyžadován vysoký dynamický výkon, a kde je důležitá odolnost pro dlouhodobý provoz a energetická efektivita pro úspory energie. Tento produkt lze snadno integrovat do nových konstrukcí a nakonfigurovat tak, aby splňoval přesné požadavky na výkon průmyslových strojů a zařízení. Uplatnit by se měl podle výrobce např. v oblasti vstřikolisů, tlakového lití, tváření kovů, tiskových systémů a lisů.
 
Publikováno: 30. 4. 2019 | Počet zobrazení: 1223 článek mě zaujal 320
Zaujal Vás tento článek?
Ano