asseco Aimtec murr

Nerezavějící spojení se značkou SF

Nosným programem společnosti Schwer Fittings je výroba nerezových vysokotlakých šroubení a také obchodní činnost.

 

Schwer Fittings, s.r.o. vznikla roku 1993 jako dceřiná společnost firmy Schwer Fittings GmbH se sídlem ve švábském Denkingenu. Těžištěm výroby jsou nerezová vysokotlaká šroubení na řezný prstenec, JIC šroubení, šroubení U2 se dvěma svěracími prstenci, trojdílná šroubení, regulační a uzavírací armatury.
Výchozím materiálem pro tento sortiment je kovaná či tažená austenitická ocel podle DIN 1.4571. Žádná jiná firma se nemůže pochlubit tak širokým sortimentem těchto šroubení z nerezového materiálu. Kromě toho se firma zabývá výrobou nízkotlakých třídílných šroubení, závitových fitinek, přírub, hydraulických šroubení, vysokotlakých přírub SAE, potravinářských šroubení CLAMP, přivařovacích a dalších součástí potrubí.
Výrobní činnost vhodně doplňuje činnost obchodní, v níž jsou zastoupeny např. nerezové kulové kohouty, manometry a jejich příslušenství, tlakové převodníky, teploměry, trubky, pneumatické pohony a elektropohony.
Šroubení U2 se dvěma svěracími prstenci naleznou svá uplatnění v oborech medicíny, farmacie, chemie, potravinářském průmyslu, petrochemii, rozvodech čistých plynů a tekutin, v oblastech vysokých tlaků i vakua. Šroubení se zářezným prstencem a příruby SAE se uplatní především v oblasti hydrauliky.
Velký důraz klade firma Schwer Fittings na kvalitu. Každý vyrobený díl je po kontrole označen symboly „sf“ a číslem zkušebního protokolu. Pravidelně probíhají tlakové zkoušky jak vlastních výrobků, tak obchodního zboží při vstupní kontrole. Výroba probíhá za průběžné kontroly kvality na špičkových CNC strojích.
Celý sortiment obsažený v katalozích, které firma zasílá na požádání, je schopna dodat ve velmi krátkých termínech, nejžádanější produkty ze skladu obratem. Obchodníkům nabízí rabat podle dosaženého obratu.

www.schwer.cz

 
Publikováno: 30. 4. 2019 | Počet zobrazení: 1344 článek mě zaujal 293
Zaujal Vás tento článek?
Ano