asseco Aimtec murr

MINAS LIQI – kvalita za dobrou cenu

Vedle nejvyšší řady servomotorů MINAS A6 s nejnovějšími vymoženostmi, jako je EtherCat, RTEX, řízení krouticího momentu nebo široká paleta bezpečnostních funkcí, nabízí Panasonic i řadu MINAS LIQI.

 

U těchto servomotorů se podařilo vybalancovat provedení a šíři nejběžněji používaných funkcí tak, aby výsledný produkt byl velmi kvalitní, a přesto za dobrou cenu. Ve srovnání s krokovými, asynchronními nebo pneumatickými pohony nabízí servomotory nové řady mnoho výhod v oblasti spolehlivosti, rychlosti a přesného polohování. Motory jsou koncipovány s myšlenkou rychlé integrace bez složitého nastavování a hodí se pro okamžité použití ve většině projektů. Otočný přepínač nastavení tuhosti je k dispozici přímo na čelním panelu řídicí jednotky. Inkrementální snímač má 2500 pulzů na otáčku a funkce automatického ladění probíhá v reálném čase během provozu. Pro náročnější aplikace je zdarma dostupný program Panaterm, ve kterém lze ladit antivibrační funkce a nastavovat všechny potřebné parametry. Pro všechny řady servomotorů Panasonic platí tříletá záruka a pro optimální úpravu otáček je možné použít převodovky.
S výběrem optimální konfigurace pomůžou technici výrobce nebo distributorů, ale lze i vyzkoušet SW nástroj pro výběr vhodného servopohonu na: https://www.panasonic-electric-works.com/cz/finder-servo-drives.htm

Testovací sada
Panasonic nabízí kompletní PLC/HMI/servomotor set k otestování. Testovací sada MINAS LIQI obsahuje řídicí jednotku, servomotor (400 W nebo 750 W), kompaktní PLC s 16 vstupy a výstupy, dotykový operátorský panel, napájecí zdroj, programovací software a všechny potřebné kabely.

 
Publikováno: 30. 5. 2019 | Počet zobrazení: 1423 článek mě zaujal 309
Zaujal Vás tento článek?
Ano