asseco Aimtec murr

Lasery jsou nástrojem volby

Akce světového významu, veletrh LASER World of PHOTONICS, předvede celou dynamiku vývoje moderních laserových procesů ve výrobě.

 

Veletrh, jehož těžištěm jsou lasery pro průmyslové využití, se bude rozkládat v pěti halách mnichovského výstaviště. Přes 1300 vystavovatelů bude ve dnech 24.–27. června v Mnichově prezentovat specifická řešení pro vysoce automatizovaný svět výroby zítřka. Mezi vystavovateli se nachází inovace ca 350 prezentujících firem se zaměřením na lasery a laserové systémy.
Průmyslové procesy současnosti běží neuvěřitelnou rychlostí. Ať jde o loděnice, které řežou a svařují laserem obrovské konstrukce pro nákladní či výletní lodě, nebo o automobilový, letecký a strojírenský průmysl, jenž sází na bezkontaktní nástroje využívající světlo, či o výrobce plastů, skla a elektroniky, všichni spoléhají na tyto systémy. Lasery totiž lze v senzoricky střežených procesech precizně řídit, navíc se neopotřebovávají a mají výhodu zpracování rychlostí světla.
Návštěvníci stu pro kvantové zobrazování. Optické měřicí postupy umožňují bezkontaktní kontrolu kvality v průmyslové oblasti a ve výzkumu umožňují pronikavý vhled do nanokosmu a vesmíru. Hyperspektrální analytika zabezpečuje rychlá laboratorní vyhodnocení.
V rámci doprovodného programu budou na Application Panels odborníci diskutovat o budoucnosti laserů v mikroelektronice a elektromobilitě. Skupina expertů zas na Fotonica 4.0 vysvětlí spektrum využití laserů v průmyslu, od řezání, děrování, svařování, pájení až po vytvrzování, označování a kóveletrhu se mohou těšit na celou řadu moderních řešení v oblasti zobrazování a senzoriky. Tento segment tvoří nervový systém internetu věcí. Jednofotonové měřicí přístroje připravují cedování. Kromě toho bude možnost se zúčastnit kongresového programu World of Photonics Congress 2019.
Bližší informace k veletrhu a zajištění ubytování poskytuje společnost Expo-Consult+Service, spol. s r.o.

www.expocs.cz

 
Publikováno: 20. 6. 2019 | Počet zobrazení: 1154 článek mě zaujal 264
Zaujal Vás tento článek?
Ano