asseco Aimtec murr

Termotiskárna pro digitální značení

Letos se na MSV poprvé představí značka edding. Ve své expozici v hale G2 ukáže kromě tradičních popisovačů i novou kompaktní termotiskárnu.

 

Právě prezentací nových kompaktních termotiskáren edding Tech pro digitální značení se německá značka edding pouští do segmentu inovativních tiskových řešení, která reagují na aktuální požadavky nové digitální éry. Přenosnou termotiskárnu budou moci využít potravinářské firmy či logistické provozy a výroba v oblasti autoprůmyslu, bez nutnosti zasahovat do již zavedeného provozu. Tiskárnu je totiž možné díky malým rozměrům jednoduše integrovat do fungující výrobní linky. Původní objemné a na obsluhu náročné tiskárny jsou minulostí, budoucnost patří automatickým systémům s digitálním připojením.
V expozici bude pro návštěvníky připraveno i široké portfolio popisovačů vyvinutých na základě náročných požadavků profesionálního použití ve výrobě. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet psaní a značení na nejrůznější povrchy a materiály. Lakový popisovač odolávající špinavému, zaprášenému, mastnému a horkému povrchu je jedním z mnoha speciálních produktů sortimentu edding, které budou na stánku k otestování. Distribuci produktů značky edding pro český trh zajišťuje společnost ICO Trade spol. s r.o.

 
Publikováno: 4. 10. 2019 | Počet zobrazení: 879 článek mě zaujal 225
Zaujal Vás tento článek?
Ano