asseco Aimtec murr

Nejbližší akce exportního vzdělávání CzechTrade..

Setkání s novými vedoucími osmi zahraničních kanceláří CzechTrade se bude konat: 9. září – Ostrava, 17. září – Liberec, 18. září – Plzeň, 23. září – Praha, 24. září – Zlín, 25. září – Brno, 26. září – Hradec Králové, 1. října – České Budějovice.

 
Sedm nových ředitelů zahraničních kanceláří CzechTrade vyjíždí na roadshow po regionech ČR. Exportérům představí aktuální situaci na trzích nebo připravované projekty v Ázerbájdžánu/Gruzii, Číně, Chile, Indii, Iránu, Jižní Koreji a Polsku.

24. září, Pardubice: Jak úspěšně exportovat do Německa
Konference přiblíží aktuální exportní příležitosti u našich sousedů, strategii vstupu na německý trh a praktické tipy pro obchodování. Součástí jsou i individuální konzultace s ředitelem zahraniční kanceláře CzechTrade a dalšími hosty.
Cena: zdarma

8. října, Brno: Doing business – Velká Británie a Francie
Jaká je aktuální situace v těchto zemích a s jakými perspektivními obory prorazit na tamních trzích? Využijte příležitosti setkat se s našimi kolegy ze zahraničních kancelářích CzechTrade, kteří vám prozradí praktické tipy pro obchodování i jak najít obchodní partnery. Důležitým tématem bude také brexit.
Cena: zdarma

8. října, Brno: Kazachstán, Ukrajina a Ázerbájdžán – slibné trhy pro český export
Na semináři zaměřeném na Kazachstán, Ukrajinu a Ázerbájdžán se dozvíte základní ekonomické údaje, doporučené kroky při vstupu na trhy a jak se tam prosadit, oborové příležitosti, očekávání i rizika. Na závěr bude prostor pro individuální konzultace.
Cena: zdarma

11. října, Praha: USA a Austrálie – obchodní příležitosti pro české exportéry
Konference je zaměřená na aktuální exportní příležitosti a perspektivní obory v USA a Austrálii. Dozvíte se, jak na trhy vstoupit, jak hledat obchodní partnery, dále aktuální oborové příležitosti, tipy pro úspěšný export nebo jakých veletrhů se účastnit.
Cena: zdarma

16. října, Praha: Získávání zahraničních zákazníků pomocí digitálních nástrojů
Na semináři se naučíte, jak vytvořit efektivní digitální strategii pro získávání nových kontaktů v zahraničí. Poznáte, pomocí kterých digitálních nástrojů jste schopni identifikovat potenciální zákazníky, a na praktických příkladech si osvojíte způsoby, jak návštěvníky zaujmout a také získat.
Cena: 1200 Kč bez DPH

Podrobné informace o seminářích a konferencích naleznete na www.exportnivzdelavani.cz nebo www.czechtrade.cz/kalendar-akci.
 
Publikováno: 4. 10. 2019 | Počet zobrazení: 1007 článek mě zaujal 279
Zaujal Vás tento článek?
Ano