asseco Aimtec murr

Edding: specialista na popisování uvádí nové tiskárny

Přední výrobce profesionálních popisovačů pro značení nejrůznějších povrchů přichází s termotiskárnou, která je kompatibilní s jakoukoliv výrobní linkou.

 

Značka edding se za dobu své téměř šedesátileté existence stala odborníkem na označování jakéhokoliv povrchu. Jedinečné inkousty edding jsou vyvíjeny tak, aby vyhověly požadavkům zákazníků na dlouhotrvající a spolehlivé značení. Nejznámějším výrobkem značky na českém trhu je bezpochyby lakový popisovač edding 750, který je vyhledáván pro svou vysokou krycí schopnost, odolnost vůči vodě, otěru, vysokým teplotám a některým typům rozpouštědel. Tento typ popisovače je používán mimo jiné také společností Lufthansa Technik.
Všechny nové produkty jsou důkladně testovány institutem German Test Center, čímž je zaručeno, že se popisovače k zákazníkovi dostanou v trvale vysoké kvalitě. Výsledkem toho je přední umístění mezi dodavateli produktů pro profesionály z rozmanitých oborů od automobilového a leteckého průmyslu, přes strojírenství, hutnictví a stavebnictví, až po laboratorní a zdravotnická zařízení. Většina produktů edding je znovu naplnitelná a umožňuje výměnu hrotů. Výroba probíhá v Japonsku a Německu.

Revoluční tisk
Ke svému tradičnímu portfoliu značka edding letos nově přidává dva typy kompaktních tiskáren – edding in-line 12 a portable 12. Tiskárny představují revoluci v průmyslovém značení. Chytrý kompaktní design nabízí pokročilé intuitivní ovládání a bezkonkurenční konektivitu. Dotykový displej umožní snadnou a rychlou změnu údajů k tisku. Data lze upravovat také pomocí webového prohlížeče nebo smartphonu. Tiskárny jsou navrhovány a vyráběny v Německu s použitím těch nejkvalitnějších dílů, které zaručují výjimečnou spolehlivost. Díky jednoduchému, snadno ovladatelnému designu zvládne tiskárnu obsluhovat uživatel bez pomoci technika.
Tímto novým typem výrobku se značka edding pouští do segmentu inovativních tiskových řešení, která reagují na aktuální požadavky nové digitální éry Průmyslu 4.0. Přenosnou termotiskárnu budou moci využít potravinářské podniky, logistika i výroba v oblasti automotivu, a to bez nutnosti zasahovat do již zavedeného provozu. Tiskárnu je totiž možné velmi jednoduše integrovat do fungující výrobní linky, především díky svému kompaktnímu designu. Minulostí jsou objemné, chybující a na obsluhu náročné tiskárny. Budoucnost patří automatickým systémům s digitálním připojením.
Výrobky značky edding můžete přijít otestovat přímo na MSV, kde se budou prezentovat v hale G2 ve stánku 03.

Andrea Lojková

 
Publikováno: 14. 11. 2019 | Počet zobrazení: 1292 článek mě zaujal 248
Zaujal Vás tento článek?
Ano