asseco Aimtec murr

JIMTOF už příští rok

Strojírenské novinky, které ještě nebyly k vidění na veletrhu EMO 2019 v Hannoveru, i aktuální trendy se představí už za rok v hlavní události sezóny, kterou je mezinárodní veletrh JIMTOF 2020.

 
S jeho přípravou i hodnocením přijeli na letošní EMO seznámit organizátoři a vedoucí představitelé Japonské asociace výrobců obráběcích nástrojů (JMTBA), která JIMTOF pořádá.
Veletrh proběhne od 7. do 12. listopadu 2020 v tokijském výstavním areálu Tokyo Big Sight, kde na ploše více než 100 tis. m2 budou japonští i zahraniční  strojírenští výrobci prezentovat to nejlepší ze své nabídky. Posledního ročníku veletrhu, který zaznamenal přes 153 tis. návštěvníků, se zúčastnilo 1085 vystavovatelů, z toho 320 zahraničních, z čehož téměř polovinu (47 %) představovaly firmy z Evropy – a podobná účast je očekávána i pro nadcházející ročník. Přihlášky budou organizátoři přijímat od 1. do 30. listopadu od členů japonských a zahraničních strojírenských asociací a pro nečleny je vyhrazeno období mezi 1. a 30. listopadem. Aplikační formuláře budou akceptovány jen prostřednictvím webových stránek (www.jimtof.org/en), kde budou rovněž zveřejňovány podrobnější další informace o veletrhu.
 
Publikováno: 14. 11. 2019 | Počet zobrazení: 1253 článek mě zaujal 275
Zaujal Vás tento článek?
Ano