asseco Aimtec murr

ZAT zve opět na virtuální konferenci

Příbramský dodavatel řídících systémů pro energetiku a průmysl, společnost ZAT, otevřel na webu zoomattechnology.com registraci 2. ročníku stejnojmenné virtuální konference.

 

On-line vysílání konference Zoom At Technology přenášené živě z výrobních prostor společnosti ZAT v Příbrami proběhne v úterý 4. února 2020 od 14 do 15 hodin.
O tom, že i v dnešním informacemi přesyceném světě je o specializovaná témata zájem, svědčí skutečnost, že loňskou virtuální konferenci sledovali v přímém přenosu odborníci z 42 zemí, a v záznamu pak hodinový přenos zhlédlo dalších více než 7 tisíc diváků z téměř 150 zemí světa.
„Letos jsme připravili tři aktuální témata. Zamyslíme se nad budoucností energetiky a ukážeme, jak na nekonečné změny v energetickém mixu reagují velké společnosti typu ZAT a jaké technologie z oblasti Průmyslu 4.0 vyvíjíme třeba pro oblast obnovitelných zdrojů. Ukážeme, jak vytěžil data, která běžně kolují na různých technologiích uvnitř i vně firmy, k ještě efektivnějšímu rozhodování a řízení společnosti. A v neposlední řadě se pokusíme zodpovědět otázku, zda je možné vytvořit chytrá a uživatelsky přívětivá řešení, aby zároveň splňovala nejvyšší bezpečnostní požadavky pro různorodé obory od řízení jaderných elektráren přes sběr dat z různých částí země až po výrobu lékařských přístrojů,“ říká Barbora Česáková, manažerka marketingu a PR společnosti ZAT, která bude konferenci moderovat. V rámci živého vysílání bude k dispozici 6 odborníků – speakerů, kteří jsou připraveni zodpovědět všechny dotazy diváků ve studiu i přes chat.
Zájemci se mohou zúčastnit konference dvěma způsoby – buď se připojit k on-line konferenci z domova, nebo kanceláře, či využít exkluzivní nabídky a stát se součástí živého vysílání v sídle společnosti ZAT v Příbrami osobně. Přímá účast diváků ve virtuálním studiu je atraktivní novinkou letošního ročníku konference. Účastníci živého vysílání se zároveň mohou těšit na setkání s řediteli divizí a osobním představením produktových novinek chystaných firmou pro letošní rok.
Podmínkou účasti ve studiu i sledování virtuální konference, která probíhá v anglickém jazyce, je registrace na příslušné webové stránce, kde jsou k dispozici i podrobnější informace o této akci.
„Pokud vás láká zažít atmosféru přímého přenosu naživo, přijeďte za námi 4. února do Příbrami. Zároveň doporučuji sledovat stránky akce, kde postupně odkrýváme novinky a zajímavosti k chystaným tématům,“ doplnila Barbora Česáková.

 
Publikováno: 18. 2. 2020 | Počet zobrazení: 827 článek mě zaujal 228
Zaujal Vás tento článek?
Ano