asseco Aimtec murr

Modulární specialista s univerzálním využitím

Společnost Walter inovovala svou účinnou ježkovou frézku M4258 pro frézování ramen a štěrbin, aby kombinovala výhody frézovacího těla s výhodami vyměnitelných destiček.

 
Frézka M4258 je určená zejména pro obrábění s vysokou mírou odstranění materiálu za nepříznivých podmínek. Celá fréza včetně těla je vyrobena s kompenzací CO2 a použitelná prakticky pro všechny materiály. Je vhodná zejména pro aplikace v litině, oceli, nerezové oceli a materiálech s obtížnými řeznými vlastnostmi. Modulární fréza má vyměnitelný přední díl, což umožňuje část těla nástroje nahradit neopotřebovaným kusem. Jde o přední a čelní plochu, které jsou vystaveny nejrychlejšímu opotřebení, protože frézy se používají zřídka po celé své délce a ohýbací síly jsou zde největší. Tak může být fréza M4258 i nadále používána nákladově efektivně. K dispozici je v průměrech 50–80 mm, systémové destičky M4258 jsou k dispozici ve čtvercovém formátu se čtyřmi břity a jako kosočtverečné destičky v dvoubřitovém provedení v rozsahu řady fréz M4000.
Kromě toho různé geometrie břitových destiček, jako je např. antivibrační typ D51, umožňují nasazení nástroje v obtížných řezných podmínkách. Rozhraní Walter Capto C6 a C8 s pozitivním spojením v přední části zajišťují přesnost pro nástroj, který poskytuje dobrý odvod třísek a vnitřní chlazení pro vysokou spolehlivost procesů.
 
Publikováno: 19. 2. 2020 | Počet zobrazení: 847 článek mě zaujal 237
Zaujal Vás tento článek?
Ano