asseco Aimtec murr

Jak výkonná je vaše výroba?

Abra GEN a Abra FlexiBee, základní ERP systémy firmy Abra, umožňují díky kombinaci různých modulů pokrýt potřeby jak velkých, tak menších firem a živnostníků, a v jednom systému propojit vše potřebné pro efektivní sledování, řízení a plánování výrobního procesu.

 
Protože základem výroby jsou lidé, bez nichž se ani vysoce automatizovaná produkce neobejde, patří k zajímavým modulům českého dodavatele podnikových systémů mj. modul PLM terminál. Jde o moderní nástroj pro dokonalý přehled o výkonu jednotlivých pracovníků a jejich docházce, nabízející sběr online informací z výroby přímo do systému. Rozhraní terminálu je maximálně uzpůsobeno pro snadnou obsluhu a rychlou orientaci pracovníka v předkládaných datech. Systém umožňuje vyhodnotit efektivitu jednotlivých pracovišť a získat tak perfektní přehled o výkonu konkrétních týmů.
Jako hlavní přínosy nasazení PLM terminálu firma zdůrazňuje sledování času práce na projektech, zakázkách, operacích, aktivitách nebo jejich částech a rychlý online zápis výrobních dat – pracovník jen načte čárový kód konkrétní operace. Technologie je přizpůsobena i pro dotykové terminály a podporuje USB i bluetooth čtečky.
Systém nabízí okamžité zobrazení popisu a obrazové dokumentace pro prováděné operace (včetně vizualizace postupu u složitějších produktů), umožňuje měření skutečně odpracovaného času a vytváření pracovních lístků. Podstatné je i to, že umožňuje vytvořit práva na úkony a zajistí provedení kontroly předcházející operace, což umožňuje vyhnout se chybám a nežádoucím krokům. Podporuje tisk výrobních štítků a provázání se skladem umožňuje automatický odpis použitého materiálu. Systém podporuje i evidenci zbytků materiálů, sledování šarží a sériových čísel.
 
Publikováno: 21. 2. 2020 | Počet zobrazení: 893 článek mě zaujal 266
Zaujal Vás tento článek?
Ano