asseco Aimtec murr

Blíží se termín konference

Již za několik dnů začíná konference na téma Projektování a provoz povrchových úprav. Tento 46. ročník se bude konat v Praze v hotelu Olšanka ve dnech 18.–19. března pod záštitou Hospodářské komory ČR.

 

Program konference je určen širokému okruhu posluchačů od pracovníků lakoven, galvanizoven, zinkoven přes technology a mistry povrchových úprav, řídicí technicko-hospodářské pracovníky, konstruktéry, projektanty až po výrobce, distributory a uživatele nátěrových hmot nebo technologií pro jejich nanášení, ale také pro pracovníky odborných škol.
Dvoudenní konference je pořádána ve spolupráci s Asociací korozních inženýrů, Českou společností povrchových úprav, Asociací českých a slovenských zinkoven, vědecko-výzkumnými ústavy, vysokoškolskými pracovišti, státními orgány a českými i zahraničními firmami. Každoročně je tato akce zahrnuta mezi akreditované vzdělávací programy pro členy České komory autorizovaných inženýrů a techniků (ČKAIT), a slouží jako školení.

Co bude na programu?
Program zahrnuje aktuální informace o pokroku v technologiích, zařízeních pro povrchové úpravy, právních předpisech tak, aby se zvýšila kvalita výrobků a zlepšila jejich konkurenceschopnost. Návštěvníci akce se mohou těšit na aktuální právní předpisy včetně chystaných změn, progresivní technologie a zařízení povrchových i předpovrchových úprav v lakovnách, žárových zinkovnách, při galvanickém pokovování, včetně informací o nátěrových hmotách apod. Také se dozvědí o problematice provozů povrchových úprav, opatřeních týkajících se ochrany zdraví lidí nebo životního prostředí a projektování povrchových úprav.
A jako tradičně nebude ani letos chybět exkurze, tentokrát na pracoviště povrchových úprav společnosti LATECOERE Czech Republic v pražských Letňanech.

Zdeňka Jelínková
www.konferencepppu.cz

 
Publikováno: 12. 3. 2020 | Počet zobrazení: 863 článek mě zaujal 254
Zaujal Vás tento článek?
Ano