asseco Aimtec murr

Zhmotnělý sen závisláků

Zařízení pro skutečné herní maniaky, byť poněkud bizarního charakteru, nemohlo vzniknout nikde jinde, než v části světa hernímu šílenství zaslíbené – v Japonsku.

 

Tamní firma Bauhütte, zaměřující se na výrobu herního nábytku a potřeb pro cosplayery, nabízí speciální postel, která je podobná polohovacím nemocničním lůžkům. Místo matrace s polohovacím mechanismem je podpůrný polosedací pytel, na druhé straně má však gamesní pelech spoustu doplňkového vybavení, jako přídavné vozíky na odložení klávesnice a myši, na občerstvení s držáky nápojů, nechybí ani mikrovlnná trouba, poličky pro zásoby apod. Výrobce nezapomněl ani na držák pro mobil nebo tablet, který přidrží příslušné zařízení v pozici nad hlavou, aby si uživatel mohl displej prohlížet pohodlně vleže.
Podobnou vychytávku s názvem Hamaka lze sehnat i pro „kancelářské myši“ pro případ, že by museli zůstat déle v práci. Hamaka, která se pomocí karabinek zavěsí pod stůl, je dílem firmy Uplift Desk, která ji nabízí zdarma jako doplněk k psacím stolům Uplift V2, s nimiž je certifikována.

 
Publikováno: 13. 5. 2020 | Počet zobrazení: 1186 článek mě zaujal 247
Zaujal Vás tento článek?
Ano