asseco Aimtec murr

Chytré hlavičky (nejen) pro automotive

S otočným držákem na drážky G4014-P a oboustrannými vyměnitelnými destičkami DX18 uvádí Walter na trh nový systém drážkování a dělení.

 
Šroub nového upínání vložky „SmartLock“ je namontován na boku, což umožňuje výměnu destiček i v omezeném prostoru stroje. V důsledku toho je výměna destiček o 70 % rychlejší. Upínací síly jsou přibližně o 30 % vyšší než u standardních nástrojů, což zvyšuje stabilitu a umožňuje dosáhnout výrazně delší životnosti nástroje. Systém je velmi flexibilní, lze jej převést z provozu vlevo na provoz vpravo. K tomu přispívá také patentovaný design sedla vložky. Řezná vložka je na sedadle vystředěna hranolem, to zabraňuje nesprávné montáži, zejména u úzkých šířek destiček, a umožňuje extrémně vysokou úroveň přesnosti indexování.
Drážkovací systém je k dispozici ve velikostech stopky 10–20 mm, se šířkou destičky 1,5–3 mm a pro oddělovací průměry až 35 mm. Je dodáván s přesným chlazením na čelních plochách a čelních stranách nebo bez vnitřního chlazení. Díky jeho zvláštnostem je systém aktuálním měřítkem, pokud jde o hromadnou výrobu malých dílů, jako jsou hřídele, konektorové kontakty, trysky nebo implantáty.
 
Publikováno: 19. 8. 2020 | Počet zobrazení: 739 článek mě zaujal 197
Zaujal Vás tento článek?
Ano