asseco Aimtec murr

Extrémní displej nahrazuje multimonitory

Licenční partner monitorů značky Philips, společnost MMD, uvedla na trh pod označením Philips 498P9 Brilliance obří a mimořádně výkonný LCD monitor o úhlopříčce 124 cm.

 

Nový SuperWide LCD monitor Philips 498P9 Brilliance s poměrem stran 32:9 dokáže dokonale nahradit dvě 27“ Quad HD obrazovky s poměrem stran 16:9 umístěné těsně vedle sebe. Zajišťuje duální rozlišení QHD (5120 x 1440 px) s vysoce detailními barvami a věrností obrazu, což jsou klíčové schopnosti pro úkoly, které vyžadují preciznost a přesnost. Díky zakřivenému 1800r displeji poskytuje monitor obraz v širším zorném poli bez jakéhokoli zkreslování. Kvalita zobrazení je ještě více zvýrazněna díky technologii SmartImage, která analyzuje obsah zobrazovaný na displeji a optimalizuje výkon zobrazení. Monitor nabízí celou řadu vizualizačních řešení včetně režimu LowBlue a technologie bez blikání, aby se snížila zátěž pro menší únavu očí. Technologie Adaptive-Sync navíc zajišťuje bezproblémový hladký výkon i v graficky náročných aplikacích bez „sekání“ obrazu.
Novinka je vybavena širokou škálou možností připojení, jako je DisplayPort, HDMI a USB 3.2. Integrovaný přepínač KVM MultiClient spolu s funkcí MultiView umožňují spravovat dvě samostatná zařízení současně (počítač a notebook) pomocí jediné sady monitor-klávesnice-myš, což šetří nejen čas, ale i prostor na pracovním stole.
Kromě nejnovějších technologií nabízí vyspělou ergonomii. Uživatelsky přívětivá a kompaktní základna Ergo Base se naklápí, otáčí a umožňuje nastavit výšku tak, aby byl zajištěn maximální komfort sledování.

 
Publikováno: 11. 9. 2020 | Počet zobrazení: 917 článek mě zaujal 215
Zaujal Vás tento článek?
Ano