asseco Aimtec murr

Sedan s elegantním designem

Renault poskytl informace o omlazeném sedanu Mégane GrandCoupé, který přijede na český trh začátkem příštího roku s propracovanějším designem, novými technologiemi a novým motorem.

 

Tento elegantní sedan v segmentu C přišel na trh v roce 2016, od té doby se ho prodalo přes 200 tisíc kusů v téměř 30 zemích. Omlazený model bude vybaven nejnovějšími technologiemi pro co největší bezpečnost a pohodlí cestujících.
Omlazení je vidět např. na předních světlometech LED Pure Vision se světelným podpisem ve tvaru písmene C, na nových předních náraznících, nové masce chladiče s chromovými prvky nebo na vylepšeném designu blatníků. Nové jsou také vzduchové deflektory v přední části podběhů kol.
Novinka bude vybavena digitálním přístrojovým štítem o úhlopříčce 10,2 palce a v závislosti na úrovni výbavy i novou 9,3palcovou multimediální obrazovkou. Pro větší ergonomii se ovládací prvky asistentů řízení seskupily na volantu a ovládací prvky na středové konzoli budou přístupnější. Prostřednictvím nabídky Renault Easy Connect umožňuje aplikace pro chytré telefony MY Renault nové využití propojené mobility uvnitř i vně vozidla, jako je např. interakce na dálku, lokalizace vozidla, navigace od dveří ke dveřím atd.
V benzinových motorizacích bude disponovat zcela novým motorem s přímým vstřikováním 1,0 TCe o výkonu 84 kW, dále se stávajícím motorem 1,3 TCe (103 kW) a naftovým motorem 1,5 Blue dCi (85 kW). Oba posledně jmenované mohou být propojeny s 6st. manuální převodovkou nebo 7st. dvouspojkovým automatem EDC.

 
Publikováno: 15. 12. 2020 | Počet zobrazení: 625 článek mě zaujal 160
Zaujal Vás tento článek?
Ano