asseco Aimtec murr

Soutěž ukončena – známe vítěze

V říjnovém vydání vyhlásila redakce ve spolupráci se značkou Peugeot soutěž pro předplatitele, kde stačilo odpovědět na tři otázky. Výhrou bylo dvoutýdenní zapůjčení modelu 3008 ALLURE HYBRID 225 e-EAT8 s plnou nádrží a předplaceným dobíjecím čipem.

 

Tato možnost, jak lze soudit z došlých odpovědí od nových i stávajících předplatitelů TechMagazínu, přilákala řadu zájemců a zástupce značky Peugeot určitě potěšila úroveň znalostí o historii automobilky a povědomí o značce – drtivá většina odpovědí byla správná, a těch několik málo nesprávných bylo spíše výjimkou, týkaly se vesměs první otázky, na níž byla odpověď trochu komplikovanější.

Rekapitulace
Nyní po oficiálním ukončení soutěže přinášíme vyhlášení jejího vítěze a také možnost porovnání, zda jste se se svými znalostmi „strefili“ – rekapitulaci soutěžních otázek a správné odpovědi na ně:

1. V kterém roce se začal používat typický znak lva značky Peugeot?

Správná odpověď: V roce 1850. (Lev se stal jejím symbolem ještě dříve, než se firma začala věnovat výrobě automobilů).

2. Jaký je dojezd nového elektrického modelu e-208 (dle metody WLTP)?  

Správná odpověď: Dojezd dle metodiky WLTP je 340 km.

3. Peugeot je jedinou značkou, která má souběžně na trhu tři modely oceněné titulem Auto roku. O které jde?

Správná odpověď: Jde o modely Peugeot 308, 3008 a 208.

Z došlých správných odpovědí vylosovala zástupkyně společnosti Peugeot, paní Radka Matthey, výherce, kterým se stal pan Miloš Kmoníček z Prahy. Výherci blahopřejeme a v některém z dalších vydání TechMagazínu přineseme samozřejmě jeho dojmy z jízdy s tímto špičkovým hybridním vozem.

Soutěž bude pokračovat
Ale pro ty, na které se v tomto soutěžním kole štěstí neusmálo, máme dobrou zprávu: třeba to vyjde příště. Soutěž s Peugeotem budeme totiž opakovat, a to začátkem příštího roku – takže šance na výhru a další překvapení se lvem ve znaku je na obzoru.
Informace o soutěži budou zveřejněny v některém z následujících vydání TechMagazínu.

 
Publikováno: 21. 1. 2021 | Počet zobrazení: 676 článek mě zaujal 166
Zaujal Vás tento článek?
Ano