asseco Aimtec murr

Nové rohové frézy řady Turbo

Společnost Seco rozšířila svou řadu Turbo o nové rohové frézy Turbo 16, které jsou podle výrobce přelomové v dlouhé životnosti nástroje a bezpečných procesech.

 
Protože je neustálý tlak na zvyšování produktivity a udržení nízkých nákladů na obrábění, požadují výrobci nástroje s dlouhou životností, které zajišťují velmi bezpečné procesy.
Nové rohové frézy, jejichž tělesa jsou vyrobena z korozivzdorné nástrojové oceli, nabízí díky vysoce optimalizované konstrukci mimořádnou výkonnost v široké škále aplikací i materiálů. Hladký záběr a nízké řezné síly snižují spotřebu energie i rychlost opotřebení břitů. Podle výrobce lze životnost nástroje zvýšit dokonce až o 130 %. Tělesa fréz v řadě průměrů od 25 do 250 mm disponují možností využití vnitřního chlazení a jsou kompatibilní se širokou škálou upínacích rozhraní standardních rotačních držáků.
Řada Turbo 16 dokáže zajistit vysokou produktivitu. Malá zubová rozteč vybraných fréz zvyšuje rychlost úběru materiálu až o 50 %. Díky široké nabídce broušených i přímo lisovaných břitových destiček nabízí také výjimečnou flexibilitu. Tyto nové břitové destičky jsou vůbec prvními produkty Seco, které jsou opatřeny štítky DataMatrix s kódy, jež obsahují informace o produktu i výrobní šarži.
 
Publikováno: 21. 1. 2021 | Počet zobrazení: 754 článek mě zaujal 191
Zaujal Vás tento článek?
Ano