asseco Aimtec murr

Nevěříte v účinnost roušek?

Rouška, rouška, ta mi trhá ouška… zpívá se v jedné parodické písničce na melodii populárního „Jožina z bažin“ k aktuální covidové hysterii. Tak co zkusit něco úplně jiného?

 
Štve vás už nosit roušku, ale obáváte se covidu-19? Můžete si pořídit něco skutečně originálního s novou úrovní osobní hygienické ochrany, kterou představuje produkt firmy Vyzr Technologies s označením BioVyzr.
Má podobu jakési osobní bubliny s filtrovaným vzduchem, který můžete dýchat bez obav uvnitř ní, navíc bez nepříjemného efektu zamlžování, s nímž se potýkají obrýlení nositelé běžných roušek či respirátorů. Na rozdíl od obvyklých tzv. polomasek jde v tomto případě spíše o jakýsi poloskafandr, který si nositel připne na horní polovinu těla. Firma jej charakterizuje jako přetlakovaný protizamlžovací obličejový štít využívající dva filtry KN95 (jeden o průměru 12 cm k filtrování nasávaného vzduchu a další 8cm k filtrování odpadního) se dvěma regulovatelnými ventilátory se třemi nastaveními proudění vzduchu. Zařízení vydrží na jedno nabití prostřednictvím USB až osm hodin provozu.
 
Publikováno: 21. 1. 2021 | Počet zobrazení: 1037 článek mě zaujal 227
Zaujal Vás tento článek?
Ano