asseco Aimtec murr

Elegantní sedan Megane

Druhý únorový týden uvedl také Renault na český trh modernizovanou verzi svého modelu Megane GrandCoupé.

 
Novinka má propracovanější design a je vybavena nejnovějšími technologiemi pro co největší bezpečnost a pohodlí pasažérů. Optické změny přídě zahrnují nový přední nárazník, masku chladiče, Full LED světlomety a vzduchové deflektory v podbězích pro lepší aerodynamiku. Vylepšen byl i zadní nárazník a vnější kliky jsou nově podsvícené.
Interiér získal nové čalounění, nový multimediální systém Easy Link, byly upraveny ovládací prvky a zvětšen digitální přístrojový štít až na 10,2palců. Prvky asistentů řízení byly seskupeny pro větší ergonomii na volantu a tím jsou ovládací prvky na středové konzoli přístupnější.
V palubní desce je v závislosti na úrovni výbavy nová 9,3palcová multimediální obrazovka, která nabízí všechny funkce navigace a infotainmentu a také nastavení technologie MULTI-SENSE. Tato technologie se čtyřmi jízdními režimy se neustále vyvíjí. Mezi nové funkce patří vylepšená ergonomie pro větší intuitivnost a zjednodušené nastavení.
Ke stávající benzínové motorizaci 1,3 TCe o výkonu 103 kW přibude později zcela nový motor s přímým vstřikováním 1,0 TCe o výkonu 85 kW, který má být optimalizován pro snížení spotřeby. Naftová varianta 1,5 Blue dCi disponuje výkonem 85 kW a může být propojena se 6st. manuální převodovkou nebo 7st. dvouspojkovým automatem.
 
Publikováno: 23. 3. 2021 | Počet zobrazení: 526 článek mě zaujal 145
Zaujal Vás tento článek?
Ano