asseco Aimtec murr

Díky modernizaci dospěl

SUV Citroën C3 Aircross si ponechává svou siluetu a přesunuje se do vyšší kategorie s nabídkou většího komfortu. Na český trh se dostane letos v průběhu léta.

 

Jeho výrazný design poutal už od uvedení na trh před třemi lety. Při současné modernizaci si designéři pohráli s předními partiemi, které změnily osobnost tohoto kompaktního modelu SUV.
Přepracovaný C3 Aircross nabízí výraznější charakter se zcela novou přední maskou, která se inspirovala z koncepčního vozu CXPERIENCE. Díky chromovaným lištám protaženým k LED světlům s novým světelným podpisem je reprezentativnější. Nová mřížka chladiče s propracovaným geometrickým vzorem a stříbrným nájezdovým chráničem evokují robustnost vozu.
Při kompaktní délce 416 cm má nabízet velký vnitřní prostor na zadních sedadlech a nad hlavami cestujících. Objem kufru je možné posunutím zadního sedadla dopředu zvětšit ze 410 l na 520 l. Zvětšil se také dotykový displej na 9“. Ve výbavě má 12 intuitivních technologií asistenčních systémů řízení včetně systému Grip Control s funkcí Hill Assist Descent, který umožňuje upravit trakci předních kol podle terénu.

 

 
Publikováno: 23. 3. 2021 | Počet zobrazení: 545 článek mě zaujal 154
Zaujal Vás tento článek?
Ano