asseco Aimtec murr

Evropská kvalita vyráběná v Číně

Do Evropy rozšiřuje vstřikovací stroje t-win firma Wintec z Číny, která patří do skupiny Engel. Tento krok zpřístupní velkoplošné stroje se dvěma deskami po celém světě.

 
Vstřikovací stroje t-win značky Wintec jsou zvlášť oblíbené pro jednosložkové vstřikování, které nevyžaduje žádné vlastní technologie, ale klade vysoké nároky na kvalitu a konzistenci procesu. Stroje vyvíjené v Evropě a vyráběné v Číně jsou navíc dodávány předem nakonfigurované, což zkracuje jejich uvedení do provozu.
„V Evropě roste poptávka po standardizovaných vstřikovacích lisech, které jsou výkonné a rychle dostupné. Důvodem je hlavně rostoucí tlak na náklady na jedné straně a změna produktových trendů na druhé – např. v sektoru domácích spotřebičů se výrazně zkracují životní cykly produktů a rychle dostupné standardizované vstřikovací stroje podporují krátkou dobu uvedení na trh. Wintec dodává řešení přizpůsobená těmto požadavkům s atraktivním poměrem ceny a výkonu,“ říká Dr. Stefan Engleder, generální ředitel skupiny Engel. Zdůrazňuje, že Engel je jediným dodavatelem na světě, který může nabídnout řešení z jednoho zdroje pro celé spektrum požadavků – od standardního jednosložkového vstřikování po technologicky náročné aplikace.
 
Publikováno: 23. 3. 2021 | Počet zobrazení: 734 článek mě zaujal 184
Zaujal Vás tento článek?
Ano