asseco Aimtec murr

Od vrtaček k e-mobilitě

Značka Narex, kterou si spojujeme většinou s nářadím, přichází s novou generací e-koloběžky.

 

Již druhá generace e-koloběžky ESN 400 „Long Run“ disponuje delší výdrží baterie a dojezdem až 40 km. Uveze 100 kg a uživatelský komfort zajišťují 10“ kola poskytující vyšší světlou výšku (130 mm) pro bezpečnější přejezdy retardérů a jiných terénních nerovností. Výkonný 350W motor dokáže akcelerovat na 29 km/h a snadno překoná až 15° stoupání. Při jízdě z kopce nebo při brzdění rekuperuje energii, a tak významně prodlužuje dojezd.
Li-ion akumulátor o kapacitě 10,4 Ah se nabije během 4–5 hodin. Aktuální stav nabití, rychlost a předvolený rychlostní režim (lze volit mezi třemi) zobrazuje LCD displej. Pro pohodlné cestování na delší vzdálenosti je k dispozici i tempomat.
Oproti běžným e-koloběžkám je „narexka“ docela „drsňák“ i do nepohody. Má stupeň krytí IP54 a pro jízdu za snížené viditelnosti je vybavena LED reflektorem s aktivním dosvitem až 20 m a zadní červenou LED lampou. Díky jednoduchému sklápěcímu mechanizmu jsou „narexky“ i neuvěřitelně skladné, takže je lze lehce přenášet třeba v MHD.

 
Publikováno: 23. 3. 2021 | Počet zobrazení: 886 článek mě zaujal 199
Zaujal Vás tento článek?
Ano