asseco Aimtec murr

Starter Kits – automatizační sady k testům

Společnost Panasonic Industry přichází s řešením, jak přiblížit automatizaci odborné veřejnosti. Pod označením Starter Kits jsou k dispozici sady produktů průmyslové automatizace k vyzkoušení a základnímu otestování.

 

Startovací sady jsou určeny hlavně pro techniky, kteří jsou běžně v kontaktu s automatizační technikou, a to jak ve fázi návrhu, realizace nebo údržby, a rádi by se seznámili s produkty Panasonic. Starter Kits jsou zaměřeny na řízení servomotorů, ovládání prostřednictvím dotykových panelů, sběr dat či vzdálenou správu. Vždy jde o kompletní set produktů, který je zaměřen na konkrétní použití.
Lze využít nejjednodušší sady, které začínají kombinací programovatelného automatu a operátorského panelu a umožní získat zkušenosti s programováním či parametrizací předpřipravených programů, např. pro sběr dat z inteligentních elektroměrů či ovládání digitálních výstupů. K dispozici jsou i nejvybavenější sady, které k již zmíněným produktům obsahují navíc 750W servomotor s řídicí jednotkou, webový server i přístup na bezpečnou vzdálenou správu Corvina cloud.
Sady jsou určeny pro rychlé a bezpečné otestování technologie značky Panasonic. Velmi jednoduše a hlavně rychle dokáží naučit, jak nastavit PLC, HMI, servomotor či webový server pro váš projekt.
Každá sada je dodávána včetně potřebného softwarového vybavení, kabelů, technické dokumentace i zkráceného návodu pro rychlé standardní zprovoznění. S výběrem vhodné sady vám rádi pomohou specialisté firmy. Následně se pak můžete rozhodnout, zda právě toto řešení je to nejlepší pro vaši výrobu.

Více na: www.panasonic-electric-works.com/cz/novinky.htm

 
Publikováno: 16. 4. 2021 | Počet zobrazení: 552 článek mě zaujal 151
Zaujal Vás tento článek?
Ano