asseco Aimtec murr

Opravdu pořádný monitor

Super-Wide monitor (49“) se zakřiveným VA panelem rozlišením 5120 x 1440 px je navržen tak, aby dokázal nahradit běžně používané nastavení pro více obrazovek.

 
Velkorysý širokoúhlý obraz monitoru Philips 498P9Z s poměrem stran 32 : 9 zajišťuje jen jedna obrazovka, která je stejná jako při použití dvojice 27” displejů s poměrem stran 16 : 9. Certifikace VESA Display HDR 400 přináší výrazný pokrok oproti běžným displejům SDR a nabízí špičkové parametry jasu, kontrastu i barev, obnovovací frekvence 165 Hz. Technologie Adapitve-Sync zajišťuje bezproblémovou plynulost všech akcí. Křivka obrazovky 1800r zrcadlí přirozené zorné pole a snižuje oslnění nebo zkreslování. Díky antireflexní úpravě a nízkému odrazu je obraz velmi čistý, technologie péče o oči filtrují škodlivé emise modrého světla a snižují blikání.
Široký prostor je ideální pro multitasking – poměr a velikost displeje umožňují otevírat více aplikací a dokumentů najednou, přičemž pro nejextrémnější nastavení je k dispozici i technologie MultiView, která umožňuje aktivní duální připojení a ovládání dvou samostatných počítačů pomocí jednoho monitoru, klávesnice a myši se snadným přepínáním mezi zdroji, takže uživatelé mohou pracovat s více zařízeními současně.
 
Publikováno: 30. 8. 2021 | Počet zobrazení: 1130 článek mě zaujal 173
Zaujal Vás tento článek?
Ano