asseco Aimtec murr

KION buduje nové distribuční centrum

Stříbrsko a Kostelecko se stávají světovým centrem manipulační techniky. Po továrnách na výrobu vysokozdvižných vozíků Linde a Still a dopravníkových systémů Dematic se komplex chytrých továren KION Group rozšíří o distribuční centrum Urban Transporte.

 
V tamním průmyslovém parku vyrůstá čtvrtá budova koncernu o celkové velikosti 9500 m2. Část nové haly bude sloužit k expedici manipulační techniky z výrobních závodů u Stříbra a zároveň jako logistický uzel pro produkty z ostatních závodů vyrábějících pro střední a východní Evropu. Hodnota projektu přesahuje 250 mil. Kč a vytvoří přes 30 nových pracovních míst.
Svou první výrobní halu uvedla společnost KION Group do provozu ve stříbrském areálu na začátku roku 2016, o rok později následovala výstavba další budovy, v níž se vyrábí vysokozdvižné vozíky Still a loni přibyla hala číslo tři pro Dematic. Všechny budovy obdržely vysoké hodnocení v rámci prestižní ekologické certifikace podle nejnovějších standardů a ani poslední čtvrtá budova nebude výjimkou.

Foto- Accolade
 
Publikováno: 15. 12. 2021 | Počet zobrazení: 587 článek mě zaujal 148
Zaujal Vás tento článek?
Ano